Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:56, 13. 2. 2013.

Napad na kontrolora “Parking servisa”

PARKING-SERVIS.jpg Arhivska fotografija

U Dušanovoj ulici u Nišu, čak petoro osoba napalo je kontrolora koji je redovno obavljao svoju dužnost.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Igor

    16:16 // 13. 2. 2013.

    Sluzbeno lice, pa sta ako je sluzbeno lice ??????? pa to vam nije dedovina! ako samo se igrajte sa zivcima ljudi, tek ce ovo da se desava, na bulevaru bogati palo vam na pamet pa ste i tu isrtali, ali poceli su protesti pa ce da vidimo. licni sam svedok da su naprednjaci pricali kako je to neustavno i kako ce to da se ukine kad oni dodju na vlast, oce ukinu se !

  • Marko

    21:14 // 14. 2. 2013.

    Uz svo negodovanje na rad Parking servisa moramo se složiti da je napad na nečiji život krajnje ne prihvatljiv.

  • Sta bre?

    15:19 // 13. 2. 2013.

    Naravno da sam protiv nasilja, o tome ne treba uopste raspravljati, ali sta je to "izdavanje dnevne karte" ? Jel to ona protivzakonska kazna od 1000 dinara? Znate kad cu ja licno moju takvu "dnevnu kartu" da vam platim? Lepo cu da idem u zatvor kao Velaja i Visnjic.

  • Nenad

    02:18 // 4. 5. 2013.

    Ako nemate para da platite parkiranje u gradu, parkirajte se u Zorana Djindjica 102 ili idite autobusom....

  • Guard018

    23:37 // 14. 2. 2013.

    Dobio sam resenje od sudskog izvrsitelja da platim kazne, izmedju ostalog i iz 2011 godine na osnovu izvrsenih komunalnih usluga parking servisa. Advokat mi napise prigovor, a ja se raspitam kod sudija koje licno znam i dobijem odgovor: "Plati jer sud nikad nece presuditi u tvoju korist, jer kad bi to uradio morao, Parking servis bi tuzio ceo grad pa bi morali i retroaktivno da isplacuju ljudima koji su vec platili "kazne". To je cista politicka odluka i nema veze sa pravom po kojem bi trebali da sudimo " Znaci, klasican reket!!! I jos nesto...svi racuni za komunalne usluge zastarevaju posle godinu dana...ali ne i Parking servisovi!!! Lopovluk

    • theLab

      13:24 // 18. 2. 2013.

      Meni su poslali direktno u firmu da se odbija od plate. E sad kako je podatak o mom zapošljenju moj lični podatak i kao takav tajna. Lepo podnesem prijavu povereniku Šabiću i oni pokrenu neki sistem nadzora. videćemo kako će to da se završi, ali imam poverenja u poverenika. a kad se dokaže da su postupili suprotno zakonu, tužiću i PS i tu ustanovu koja je obelodanila moje podatke.

  • crni nis

    23:20 // 13. 2. 2013.

    pa preterali ste sa taj parking servis toliko ste poceli da pokradete naroda iz nisa pa nema gde ako kasnis vise od 5 min plati ti kaznu 1400 din a nis niko nigde ne radi bedni kraj to mi u francusku ne plate toliko kaznu

  • Dragan Pantic

    19:17 // 13. 2. 2013.

    Sugradjani molim vas placajte njihovu dedovinu jer tako ce moci direktor Parking Servisa da ima 2 sekretarice koje cesto spavaju (u sta sam se licno uverio kad sam hteo da se zalim)i da imaju toliko zaposlenih koji nemaju gde da sede u korisnickom servisu.
    Parking kod pozorista ne prima karticu kao sredstvo placanja, vec samo kes, jer tako ne postoji mogucnost kontrole a predaja pazara se vrsi izmedju partijskih drugova.
    LOPOVLUK
    Parking Servis je osnovao grad da bi ostvarivao prihod, a on nosi gubitak. CAK I NAJSITNIJI PREDUZETNIK ZATVARA RADNJU KOJA PRAVI GUBITAK, PA ZATO SAVETUJEM GRAD DA ZATVORI GUBITASA.

  • g...

    08:36 // 14. 2. 2013.

    "..u trenutku izdavanja dnevne karte vozilu za koje nije bio plaćen parking." Nisam znao da se kaznu zovete DNEVNA KARTA. Znaci vi ne kaznjavate ljude kada ne plate parking nego im prodajete DNEVNU KARTU sa odlozenim placanjem?! Jos malo pa cinite uslugu gradjanima. Kao sto rece Dragan,svaki privatnik zatvara radnju koja gubi,ako je parking servis napravljen sa namerom da donosi prihod gradu i nikako nemoze da bude pozitivan - ZATVORITE GA!

  • gradjanin

    22:47 // 16. 3. 2013.

    otisao sam kumovima u posetu, parkirao auto na trotoaru ispred kapije u 19 sati i 10 min. Po zavrsetku posete oko 21 nasao sam tzv. DNEVNU KARTU. Pitam se jel to parking servis radi prekovremeno. A mozda se zalazu za druzenje online.

  • abrakadabra

    16:20 // 14. 2. 2013.

    Nas narod kaze " vidla zaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu" tako i ovi nasi videli da se po velikim gradovima u inostanstvu naplacuje parking pa ajde i oni.Jedino su zaboravili da prvo mora da izgrade parking mesta pa da ih onda naplacuju.Prvo napravite dovoljno parking garaza-ulozite novac u podzemne garaze,gradite montazne na 2-3 sprata,ne dozvolite da se grade trzni centri bez svojih garaza,ne dajte dozvole zgradama koje nemaju parkinge pa tek onda naplacujte.A vi kako funkcionisete?Posaljete dvojicu sa kofom bele farbe da zatvore pola ulice,nasarate linije pola po ulici pola po trotoaru i naplacujete parking :) INDIJANCI

  • Lazov Lazic

    17:58 // 14. 2. 2013.

    Odlukom USTAVNOG SUDA REPUBLIKE SRBIJE broj IUz–424/2004,od 12.05.2011.,izdavanje tzv."DNEVNIH KARTI",odnosno "KAZNI za neplaceno parkiranje" od strane KOMUNALNIH PREDUZECA (kao sto je "Parking servis" i sl.), proglaseno je kao NEUSTAVNO i NEZAKONITO,a konkretna "Odluka",odnosi se najpre na Grad Beograd,ali se moze inplementirati i na druge gradove,gde postoje identicne situacije ...
    Cak i ono,sto KOMUNALNA preduzeca,zovu "DNEVNA karta",je PROTIVUSTAVNA, PROTIVZAKONITA i protivna svim pravilima MATEMATIKE,FIZIKE,GEOGRAFIJE i dr.,a to se dokazuje PROSTO ... svima je poznato (osim Parking servisu),da 1 DAN traje 24 CASA (24 sata),a ako podelite iznos tzv. DNEVNE KARTE sa iznosom cene parkiranja po 1 SATU,dobicete da PO Parking servisu, JEDAN DAN TRAJE oko 46,25 SATI (imajuci u vidu,na primer u Beogradu,u 2.zoni,cenu od 40 DINARA PO 1 SATU,a DNEVNA KARTA je 1850 dinara) ... da li to PARKING SERVIS, hoce da menja OPSTEPOZNATE GEOGRAFSKE, MATEMATICKE i FIZICKE POJMOVE !?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: