Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:13, 7. 12. 2017.

| Hronika

Napadnut predsednik Opštine Niška Banja

Autor:S. MarkovićIzvor:Južne vesti
dejan jovanovic
Jovanović ne sumnja ni na koga; foto: JV

Udarcem u slepoočnicu, kako kaže predsednik Opštine Niška Banja Dejan Jovanović (SNS), nepoznati napadač ga je oborio na zemlju, dok je od kuće išao ka poslu i dodaje da nasilnik nije pokušao da ga opljačka, već da je želeo samo da fizički nasrne na njega. U Osnovnom javnom tužilaštvu Niš kažu da je podneta krivična prijava protiv nepoznatog napadača.

Napad se, kaže Jovanović, dogodio jutros u 8:30, kada mu je u Ulici Kraljevića Marka, muškarac sa kapuljačom na glavi prišao s leđa i udario ga pesnicom u glavu.

Ja sam razgovarao telefonom. Ta osoba mi je prišla sa leđa i udarila me u desnu slepoočnicu. Tim udarcem me je odbacio na trotoar i kad sam pao, u levoj ruci mi je bila torba, u desnoj telefon, a on nije pokušao da mi otme ni jedno, ni drugo. Krenuo je prema meni, ali kada sam ja viknuo “upomoć” i kada se jedna žena razdrala njemu, on je pobegao kroz park - rekao je Jovanović.

Dok je napadač bežao kroz park, Jovanović je, kako kaže, otrčao do Policijske stanice u Niškoj Banji, odakle su izašli policajci, ali nisu uspeli da pronađu počinioca.

Iako su sve primetnija stranačka previranja u Nišu, Dejan Jovanović dodaje da ne sumnja ni na koga, jer je, kako tvrdi, u dobrim odnosima i sa svim stranačkim kolegama, ali i sa drugim političarima.

U stranci apsulotno nemam neprijatelje. Definitivno nisam konfliktna ličnost. Tvrdim da nemam neprijatelje ni što se tiča posla - naglašava Jovanović.

Podsetimo, da postoje problemi i neslaganja u niškoj Srpskoj naprednoj stranci upozorio je i sam zamenik gradonačelnika Niša Miloš Banđur, kome je prošlog meseca goreo auto. Samo 2 dana nakon toga, plamen je "progutao" i kola tek izabranog direktora niške Tržnice. Zbog "zategnute" situacije u gradu, gradonačelnik Darko Bulatović, tražio je policijsku zaštitu za svog zamenika, dok je Banđur tražio zasedanje Saveta za bezbednost Niša. Međutim, od svega toga, bar zasad nije bilo ništa.


Istraga je u toku

U Osnovnom javnom tužilaštvu su novinarima Južnih vesti potvrdili da je predsednik Opštine Niška Banja prijavio slučaj policiji, koja je obavestila Tužilaštvo.

Zamenik javnog tužioca je naložio da se podnese krivična prijava, zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje - rekli su u Tužilaštvu.

U toku je, dodaju, intenzivan rad policije na otkrivanju osobe koja je udarila Jovanovića.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Stefan

    09:59 // 11. 12. 2017.

    Ja znam jednu situaciju gde je zaslužio ovo a sigurno je bilo još situacija.

  • nislija

    15:38 // 8. 12. 2017.

    Hocemo pozornike ! Svaka nadobudna susa moze da te sretne na ulici i da te maltretira.Nacelnice policije,nismo bezbedni.

    • mile

      16:20 // 11. 12. 2017.

      danas svaki policajac ide autom,mrzi ih da biju noge po kaldrmi.do pre 15 godina svaki kvart je imao pozornika

  • Drug iz mladosti

    14:44 // 8. 12. 2017.

    Sto je mnogo,mnogo je.Mi smo bolesna sredina i politika ocigledno nije za nas posto je tako shvatamo i jos gore realizujemo.Ja sam clan DS sto ne podrazumeva mrznju prema drugima,posebno ne prema onima koje dugo poznajem.Deki je moj prijatelj iz mladosti i prosto ne mogu da zamislim osobu koja bi digla ruku na tog coveka.Kada bih ista lose rekao o tom coveku, ogresio bih se.Zgrozen sam dogadjajem!

    • Drug iz mladosti 2

      15:12 // 8. 12. 2017.

      U potpunosti se slazem, to je mnogo mnogo je!! Ko nije istih shvatanja ili iste politike a ti UDRI BATO!!!Svi koji znaju Dekija ne mogu da se nacude ovome zaista nemilom dogadjaju.
      Nadam se da ce doticni koji je ovo uradio, kao i njegov nalogodavac, da se sto pre pronadju i zaustave. Sta ih sprecava da to urade i vama koji ovo citate??

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: