Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:27, 26. 12. 2013.

| Hronika

Napadnut svrljiški šahista Miroslav Tošić

Autor:Aleksandar KostićIzvor:Južne vesti
Miroslav-Tosic-sahovski-velemajstor-Svrljig-JUZNE-VESTI-Kosta.JPG
Tošića je ispred ŠK "Zeleni vrh" napao, kako kaže, bez povoda kolega S.M.

Poznatog srpskog šahovskog velemajstora Miroslava Tošića iz Svrljiga u sredu, oko 18h, ispred prostorija Šahovskog kluba „Zeleni vrh“ napao je, kako tvrdi, njegov kolega Svrljižanin S.M.

Incident u kome je napadnut nekadašnji prvak Jugoslavije i pobednik nedavnog Trofeja Beograda, dogodio se u samom centru Svrljiga, dok se u prostorijama kluba, u bivšoj Robnoj kući, odigravao prijateljski turnir sa šahistima iz Knjaževca.

- S.M. je u vidno pripitom stanju najpre ušao u klub gde je vređao goste i učesnike turnira, zbog čega sam otišao u policiju kako bi ih upozorio na njegovo ponašanje, ali smo u dogovoru sa policajcima, sačekali da se situacija reši mirno, nadajući se da će S.M. sam napustiti prostorije – kaže Tošić za Južne vesti.

Dok je izlazio iz policije, kaže da je video S.M. kako napusta prostorije kluba i da ga je zaobišao na stepeništu, ali da ga je S.M. bez ikakve najave udario pesnicom u lice, a potom počeo da ga vređa. Tošić kaže da je, bez rasprave, samo ušao u prostorije kluba i o incidentu obavestio policiju.

Pozadinu napada Tošić nije želeo da komentariše, a policija se još uvek nije oglasila o ovom incidentu.

Sa druge strane, S.M. tvrdi da nije udario Tošića, niti je sa njim imao bilo kakav fizički kontakt. 

On ne negira da je ušao u prostorije kluba kako bi razgovarao sa jednim šahistom iz Knjaževca, ali da su njega napala čak četvorica, navodeći da je Tošić možda dobio udarac u tom koškanju.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Sahista

    15:55 // 22. 2. 2017.

    Treba da ih je sramota,istukli su jednog dobrog, postenog coveka.Mnogo me je zao velemajstora, jer nije zasluzio ovo

  • sahista sahista

    13:26 // 4. 1. 2014.

    Velemajstor Miroslav Tosic je jedan od najvecih i najpoznatijih sportista iz svrljiga, i shodno time pravi je greh tako se ponasati prema nnjemu,( kao zlikovci)

  • APA

    20:59 // 27. 12. 2013.

    S. M. o S. M. ima izuzetno dobro misljenje. Kroz komentare je izrazio bezrezervnu podrsku samom sebi u trecem licu jednine, izbegavajuci tako neobjektivnost koju govor u prvom licu stvara. Pozdrav S.M

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: