Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:27, 26. 12. 2013.

Napadnut svrljiški šahista Miroslav Tošić

Miroslav-Tosic-sahovski-velemajstor-Svrljig-JUZNE-VESTI-Kosta.JPG Tošića je ispred ŠK "Zeleni vrh" napao, kako kaže, bez povoda kolega S.M.

Poznatog srpskog šahovskog velemajstora Miroslava Tošića iz Svrljiga u sredu, oko 18h, ispred prostorija Šahovskog kluba „Zeleni vrh“ napao je, kako tvrdi, njegov kolega Svrljižanin S.M.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • s.m.

    04:23 // 27. 12. 2013.

    sm potice iz ugledne porodice intelektualaca koji su svrljig i te kako zaduzili.s.m.je jedan od najobrazovanijih i najhumanijih ljudi svrljiga.po nekim sferama intelektualnih delatnosti poznat u srbij

  • s.m

    23:51 // 26. 12. 2013.

    moze se desiti da onaj ko je objavio ovakav clanak bez temeljite provere i razgovora sa drugom stranom dobije i krivicnu prijavu od strane s.m.po zakoniu o medijima trazim da moj odgovor BUDE OBJAVLJE

  • s.m

    23:43 // 26. 12. 2013.

    pre reagovanja na ovakve napise treba se zapitati gde je istina.policiji svrljiga poznato je da je s.m. fizicki napadnut od strane cetiri obesna nazovi sahista,ali prekrsajna prijava ide obema stranam

  • s.m.

    23:46 // 26. 12. 2013.

    inicijali s.m. sprecavaju demanti,aclanak je pokusaj vrsenja pritiska na policiju i sudstvo.zbog cega je 4 huligana moralo da mlate invalida i to u prisustvu kolegeM.T.

  • APA

    20:59 // 27. 12. 2013.

    S. M. o S. M. ima izuzetno dobro misljenje. Kroz komentare je izrazio bezrezervnu podrsku samom sebi u trecem licu jednine, izbegavajuci tako neobjektivnost koju govor u prvom licu stvara. Pozdrav S.M

  • nišlijski šahista

    19:51 // 26. 12. 2013.

    Bruka i sramota! Velemajstor Tošić je dobar čovek i jedan od retkih sa titulom velemajstora na jugu Srbije! Šah je kulturan sport i primitivce treba odstraniti !

    • S L

      23:08 // 26. 12. 2013.

      On je primitivac samo kad se napije :)

  • sahista sahista

    13:26 // 4. 1. 2014.

    Velemajstor Miroslav Tosic je jedan od najvecih i najpoznatijih sportista iz svrljiga, i shodno time pravi je greh tako se ponasati prema nnjemu,( kao zlikovci)

  • Sahista

    15:55 // 22. 2. 2017.

    Treba da ih je sramota,istukli su jednog dobrog, postenog coveka.Mnogo me je zao velemajstora, jer nije zasluzio ovo

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: