Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:42, 17. 4. 2013.

Narko-mafija i privredni kriminal pod lupom

grekulovic12.jpg Srđan Grekulović

Policija i MUP proveravaju da li narko tržište u Nišu kontrolišu pojedine osobe koje žive i rade Švajcarskoj. Istražuju se i afera „Wind jet“ i rekonstrukcija hale „Čair“, potvrdio novi načelnik PU Niš u prvoj emisiji novog serijala „15 minuta“.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • ZaRkO ZaRkOvIc

    23:03 // 17. 4. 2013.

    Mene interesuje da vi meni kazete gde ima jeftini cvarci i kavurma :)

  • Aco

    12:26 // 17. 4. 2013.

    Pitajte naseg dragog nacelnika kada ce da bude raspisan konkurs za policiju, da i mi mladi dobijemo priliku. Danas se zavrsio konkurs za komunalnog policajca, ko je imao vezu dobio je posao. Da li ce tako da bude i za policiju?

  • banozio

    15:21 // 17. 4. 2013.

    Jako dobre vesti za sve građane Niša, ovo će siguran sam povratiti ugled policije, koji je zadnjih godina poljuljan.

  • Aleksandar

    12:56 // 17. 4. 2013.

    Samo neka pozove Bananu na informativni razgovor, i neka mu covek sve lepo objasni.

  • nisslija

    13:54 // 17. 4. 2013.

    Mogao bi nacelnik da pretrese ove iz porodolista (nisam video da ste izvestavali o tome) , ako dodjete praznih ruku niko vas ne pogleda, zato je i vracena zena koja se porodila kuci, to ceo Nis zna, najkorumpiranije odeljenje u bolnici je porodiliste !!!
    Vratili porodilju u 10. mesecu trudnoce koja mislim da ima 40 godina !!!

  • MILAN PERISIC

    20:59 // 17. 4. 2013.

    Gospodine Gregulovicu, u Pirotu se kaze ce ve pretupaju, budite sigurni da inteyivno rade na tom planu.Dajte nam bar malo nade da se to nece dogoditi.Korupcija u zaposljavanju, zdravstvu, a sud to tek pa ko to da postigne u ovom veku nema sanse. Nada je samo da ih sve pohapse ako udjumo u EU ako i njih NE PRETUPAJU.Vama mnogo srece

  • roko

    21:55 // 17. 4. 2013.

    Pa on čovek nikako da odgovori na nijedno pitanje. Pa ono što nezna, nezna brate ali neka kaže ono što zna. A ako uopšte i nezna ništa neka bar postavi i organizuje policiju kao što je organizovana u Beogradu. Ni tu ne treba nikakvog znanja, samo da prepiše to iz BG-a. Jer ako je BG policija dobro organizovana i dobro radi malte ne sa 3 000 000 ljudi, a on čovek dolazi odande, zašto po istoj toj organizaciji ne bi mogla dobro da radi i u Nišu koji broji skoro 5 puta manje stanovnika.

  • NN

    03:16 // 18. 4. 2013.

    Svi znaju da je i murija umesana u kriminalne aktivnosti kao sto su prodaja droge i zelenastvo, ovi sto su uhapseni su samo kolateralna steta da ne bi pali jaki igraci, i da bi policija rekla kako sada rade nesto.

  • Miša

    10:46 // 17. 4. 2013.

    Mislim da bi bilo dobro da stavite jedan sto između novinara i gosta.

  • zoki

    11:12 // 17. 4. 2013.

    Tesko bre da se slusa ovo, previse kompresovano a i bolje je mono :]

  • Nindza

    13:59 // 17. 4. 2013.

    "Niška policija i MUP proveravaju navode da narko tržište u gradu kontrolišu i vode pojedine osobe koje žive i rade Švajcarskoj."
    Ko li bi to mogao biti?
    Poruka za Grekulovica je da ode u bilo koju osnovnu ili srednju skolu u Nisu,i pita prvo lice koje sretne ko su najveci dileri u gradu,ako vec sam ne zna...

  • prof.dr.Pera

    15:11 // 17. 4. 2013.

    Sredite ton tj. zvuk, odzvanja kao iz pećine. Jedna mala primedba.

  • ALEKSINCANIN

    16:32 // 17. 4. 2013.

    Dali ce novi nacelnik malo da proceslja i Aleksinac, jer Aleksinac je postao leglo kriminala , NARKOMAANIJA ZELENASTVO , su glavni izvor prihoda pojedinim Aleksincanima koji su naravno najbogatiji u gradu a jedan dan radnog staza nemaju? Po grad se puca ko da je divlji zapad policija ih privede a posle dva dana su opet na ulici i nikom nista.

  • Хеј Полицијо КРИВА САМ А СЛОБОДНА!

    19:53 // 17. 4. 2013.

    Било би добро да завире и у Бранко Бјеговић можда нађу нешто, ткозвани "Комрен".Све је то повезано са нарко мафију, имате вођу града и више ситних вођа који котролишу свој крај.Сви знају ко су они било ког да питате на улици из свог краја ће вам рећи.

  • Igor Djoric

    23:18 // 17. 4. 2013.

    Sve se gađa u pogrešnu metu, celo niško selo je prepuno korov marioneta, i tih nakromančića i bananica, i brkica, i cele političke scene sa doktorima medicine na čelu, uglavnom sve se svodi na prevare, zelenašenje, fantomske firme i lažna obećanja!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: