Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:08, 25. 9. 2012.

Nastavnica u Nišu heroinski zavisnik

kralj-petar-prvi-skola.jpg foto: Milan Stojković

Pre skoro godinu dana u blizini Osnovne škole “Kralj Petar Prvi” nastavnica biologije A. M. uhvaćena je kako kupuje drogu. Na sudu je priznala da se drogira već 15 godina.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • ĐAK

    11:11 // 25. 9. 2012.

    Robi-DSova škola, bolje postavite Čedu za direktora ovo je njegova branša. Bila je ovo nekada škola za primer...

    • Aca

      13:48 // 25. 9. 2012.

      Jeste bila za primer ako ne računamo profesore alkoholičare. To što su ovu profesorku uhvatili ne znači da ih nema još takvih i u drugim školama

  • Z.D.

    14:46 // 25. 9. 2012.

    Pod hitno da se uvede godišnji sistematski pregled za nastavno osoblje.

  • Neko Treci!

    15:59 // 25. 9. 2012.

    Proveo sam 8 godina u toj skoli, 8 divnih godina, ali ta profesorka, inace profesorka biologije nije bila pod "Libelu", to se videlo... E sada, ja sam licno mislio da je alkoholicarka, ali se ispostavilo da je nesto vise. Srecno joj 3 godine u zatvoru. Pamet u glavu Aleksandra. :)

  • Cvre

    16:27 // 25. 9. 2012.

    Ja bih voleo da procitam nesto vise o tome kakav je ona radnik bila, da li su je deca volela, kakva su joj bila predavanja, sta kolege misle o njoj. Obzirom da je 15 godina uzimala herion a niko od kolega djaka i roditelja to nije primetio moze da nas navede na to da je svoj posao radila korektno.Slazem se da je strasno to sto je kupovala drogu u krugu skole ali mislim da je mnogo strasnije kad profesori i nastavnici dolaze vidno pijani na nastavu, kada deci pricaju svoje privatne probleme, to sto su im predavanja ista kao pre 20 godina itd..

    • Zone

      00:20 // 26. 9. 2012.

      Upravo je to najistinitija i najtužnija slika našeg partokratskog društva. Nesmeš da kažeš istinu! Ćuti se o glupim predavanjima profesora, o uglavnom glupom ocenjivanju i suštini da ogroman broj prosvetnih radnika školu shvata isključivo kao obrazovnu ustanovu(čak je i to pod znakom pitanja, pre kao rešenje egzistencijalnih problema), a ne i kao vaspitnu. Kome da se žališ, Kurti ili Murti?

  • Sasa Vasilic

    20:27 // 25. 9. 2012.

    horor na niski nacin!a pazite ovu izjavu:,,oni su utvrdili da ne postoji zavisnost,nego zloupotreba...""ne,trebali su orden da ti daju,sto smrkas na radnom mestu,u skoli i uz to se bavis pedagoskim radom.najstroza kazna mora da usledi,kakav otkaz,kakvi bakraci!

  • s S

    09:26 // 26. 9. 2012.

    Еее директоре школе, само ти ниси знао да имаш наркоманку у наставничком кадру... Сви ђаци а и родитељи су знали пре него је почела да ради уместо свога оца у тој школи... Чиме се директор школе бави ако не зна какви су наставници у његовој школи... Брука...

  • Skepticna_jama

    09:51 // 26. 9. 2012.

    Ljudi su ubijali zene u srednjem veku osudjujuvsi ih za vesticarenje... Danas ih vise ne ubijaju.

  • cetvrti covek

    10:11 // 26. 9. 2012.

    aleksandra je car...

  • nikola

    09:59 // 27. 9. 2012.

    ok, ali sta cemo sa 50% profesora koji su svakodnevno pod dejstvom alkohola? I to nije bas dobar primaer deci.

  • Milan

    17:43 // 27. 9. 2012.

    Ljude je najlakse diskreditovati tako sto im prvo nalepimo etiketu a onda pljujemo po njima. Postupak i licnost nisu isto, zato je vrlo malogradjanski suditi o necijoj licnosti na osnovu loseg postupka

  • ninanana ninaninic

    21:28 // 1. 10. 2012.

    u koliko je puta moj profesor bas iz biologije dosao na cas mrtav pijan, nije znao dve reci da poveze pa nista, eno ga i dalje radi, pije, pusi, dolazi strokav i ponekad sav umazan na cas i nikom nista.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: