Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:06, 18. 2. 2012.

| Hronika

Neredi u centru Niša

Autor:B.G.Izvor:Južne vesti
sukob

U neredima koji su se tokom popodneva desili u centru Niša povređena je jedna osoba, a pričinjena je i materijalna šteta.

Prema nezvaničnim informacijama reč je o sukobu navijačkih grupa Partizana i Crvene zvezde.

Prvo je oko 15 sati izbila tuča u dvorištu zgrade preko puta Saborne crkve, zvanom "bunker", gde je povređen jedan mladić (30), koji je po nezvaničnim informacijama pripadnik jedne od navijačkih grupa. On je, po podacima iz policije, lakše povređen.

Tom prilikom oštećen je jedan automobil i nekoliko parkovskih klupa, nakon čega se velika grupa huligana uputila ka centru grada.

Oko 17 sati na Trgu Kralja Milana pojavilo se desetak žandarma u punoj opremi, koji su ubrzo dobili pojačanje.

Desetak minuta kasnije pristiglo je nekoliko vozila sa žandarmima, koji su u potpunosti opkolili huligane.

Iako je bilo koškanja, do sukoba nije došlo.

U pratnji žandarmerije huligani su oko 17,40h otišli u pravcu Suda i pretpostavlja se da su se uputili ka hali Čair, gde se igra Kup Radivoja Koraća.

Svi mladići bili su obučeni u crno, sa kapuljačama. Iako se pretpostavlja da je reč o navijačima Partizana, očevici tvrde da huligani na sebi nisu imali navijačke simbole.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • In@

    10:44 // 23. 2. 2012.

    Samo su uveli nemire u centru Nisa,i strah kod ljudi da izadju u grad kad god se odrzava neka utakmica.Koje dobrobiti gradjani imaju od sportskih utakmica?

  • Dz

    20:42 // 22. 2. 2012.

    A sto je rekao "Dules" za sve vece probleme i nerede u drzavi intervenise interventna jedinica policije ili skraceno I.J.P. cija je preteca P.J.P. odnosno posebna jedinica policiije.Ali naravno drzava mora da opravda ulozeno u Zandarmeriju tako da sve zasluge se prepisuju istoj.

  • Dz

    20:36 // 22. 2. 2012.

    Prvo navijacka grupa Zabranjeni nisu pustenhi u halu jer su se njih oko trista pojavili sa falsifikovanim kartama,drugosad znate da trazite policiju i da govorite "sto ih ne pohapstite,sto ovo sto ono" a kada navijaci odnosno huligani pocnu da prave nerede da ruse sve pred sobom i unistavaju grad policija intervenise onda se jave milion gradjana da brane narkomane i huligane kako su oni studenti i dobra deca.licno sam se uverio na vise primera.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: