Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:30, 28. 6. 2017.

| Hronika

Nestao radnik “Mediane”

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
Dejan Živadinovi
Dejan Živadinović nestao juče kada je izašao s posla; foto: privatna arhiva

Poslovođa u Službi za sakupljanje i transport otpada u “Mediani” Dejan Živadinović nestao je u utorak 27. juna, kaže njegova supruga. On je izašao s posla, rekavši da ide do lekara, kada mu se gubi svaki trag. Iz niške policije kažu da tragaju za njim. 

Živadinovićeva supruga Marija koja takođe radi u JKP “Mediana” kaže da su ujutru zajedno otišli na posao, ali se on nakon toga nije javljao, što je njoj bilo sumnjivo.

Izašla sam na parking i videla da mu nema auta. Posle toga sam saznala da je pitao šefa da u periodu od pola 9 do 10 sati izađe i da ode do Mašinske ambulante da da krv. Međutim, tamo su rekli da je bio prozivan oko 11 sati, ali se tamo uopšte nije pojavio - dodaje supruga.

Kasnije je, dodaje, od kolega saznala da je kolima “proleteo” Mramorskom ulicom gde se nalazi sedište "Mediane", nakon čega mu se gubi svaki trag.

Potom ga je tražila po gradu, a onda prijavila policiji nestanak. 

U policiji sam pitala sam da li mogu da ga lociraju po telefonu, kola su sa kodiranom bravom, znam da i to može da se prati, da se vidi bar poslednja lokacija gde je bio. Dobila sam odgovor od njih da Zakon o zaštiti privatnosti punoletnih kaže da to nije izvodljivo - kaže Živadinovićeva.

Njen suprug je, dodaje, pre mesec dana imao "veliki problem na poslu zbog čega je imao i psihičkih problema". Supruga kaže da sumnja na sve, ali tvrdi da nestali Dejan nije neko ko bi otišao od nje i dece, a da se ne javi.

U niškoj policiji kažu da im je nestanak prijavljen juče oko 16 sati i da “preduzimaju sve mere iz svoje nadležnosti u potrazi za njim”.

Oni koji budu imali neke informacije u vezi sa nestankom Dejana Živadinovića mogu da jave policiji na 192.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • box

    16:31 // 28. 6. 2017.

    Nazalost ljudi ce sve vise i vise da pucaju psihicki,zakon robovlasnicki o radu je uzrok svega.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: