Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:46, 29. 1. 2013.

| Hronika

Niš dobio načelnika policije?

Autor:RedakcijaIzvor:Južne vesti
grekulovic
Srđan Grekulović, arhivska fotografija, foto: blic.rs

Južne vesti saznaju da je jutros u Niš iz Beograda stigao Srđan Grekulović, bliski savetnik direktora policije Milorada Veljovića.

U nedostatku zvaničnih informacija pojavile su se brojne nezvanične.

Jedni izvori tvrde da je stigao kao načelnik, drugi da je tu da bi vodio istragu o eksploziji u Durlanu, a treći da je tu da bi "zaveo red u policiji".

Nakon što su mediji preneli da je Grekulović stigao u Niš, navodno je reagovao i sam ministar policije Ivica Dačić, jer je dolazak Veljovićevog zamenika umesto da zavede red izazvao zabunu u javnosti.

Izvor Južnih vesti kaže da je dolazak "novog načelnika", iako se o njemu dugo govorilo i na njega čekalo više od 3 godine, uneo pometnju u nišku Policijsku upravu. Naime, niko od zaposlenih nije očekivao njegov dolazak.

Dolazak Grekulovića ubrzali su poslednji događaji u Nišu, nakon čega je i prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić rekao da je situacija u ovom gradu “nepodnošljiva” i da je neophodna hitna reakcija.

Međutim, ovako hitnu reakciju niko nije očekivao.

Kolika se važnost pridaje bezbednosnoj situaciji u Nišu govori i to što je Grekulović obavljao važne i najviše funkcije u srpskoj policiji, bio zamenik direktora, a prilikom posete Hilari Klinton Srbiji upravo je on odgovarao za njenu bezbednost.

Ovu informaciju nisu hteli da potvrde ni u niškoj Policijskoj upravi, ni u državnom Birou za informisanje gde su rekli da će se oglasiti kada imaju zvaničnu potvrdu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Gile

    00:22 // 21. 3. 2013.

    Kad sam mu video facu odma mi je bilo jasno koj je to kapacitet u pitanju. Bolje da smo jos bez nacelnika nego da nam ovako resavaju to pitanje, lepo cekamo dok se ne pojavi pravi covek, kvalifikovan, iskusan, i koj se ne boji modernizacije

  • Dragan Mitic

    10:50 // 18. 2. 2013.

    opet "milogorci" , zemljo Srbijo ocisti se od ovih nemana iz Mile Gore !!!

  • Sladjan

    23:34 // 3. 2. 2013.

    Bolje iko, nego niko! Mnogi iz niske policije su se bas usilili, nema pravila- od cistacice preko pozornika, preko sluzbenika i sve do preko policajca i inspektora. Svako u oviom gradu ima nekog i dovoljno je da se pojavi sluzbeno lice u uniformi pa da se tresu i krivi i pravi! Kad macke nema, misevi kolo vode! Ako su doveli nekog sastrane, jer je ovde tolko glavnih da nemogu da se dogovore.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: