Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:30, 24. 1. 2021.

| Hronika

Niška policija uhvatila u saobraćaju dva vozača pod dejstvom alkohola i droge

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
policija
Dvojica Nišlija zadržani u policiji i biće predati sudiji za prekršaje; Ilustracija; foto: P. B.

U centru Niša mladić je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, a u Zaplanjskoj ulici policijaci su uhvatili vozača sa više od 2 promila alkohola u krvi, saopštili su iz Policijske uprave. Zadržali su obojicu Nišlija koji će biti sprovedeni Prekršajnom sudu, a apeluju na vozače da budu odgovorni i poštuju saobraćajne propise.

U niškoj policiji navode da i nakon tragedije na Bulevaru Medijana, kada je dvoje pešaka stradalo, i dalje ima vozača koji ne poštuju propise, pa su tako i sinoć zabeležili dva teška prekršaja Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Prilokom redovne kontrole saobraćaja u centru grada, policijski službenici zaustavili su dvadesttrogodišnjeg vozača automobila „BMV“, koji je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci. Takođe, policija je sinoć u Zaplanjskoj ulici, alkotestirala tridesetšestogodišnjeg vozača i utvrdila da ima 2,04 promila alkohola u organizmu - pojašnjavaju.

Obojici su odredili zadržavanje do 12 sati, a potom će biti sprovedeni sudiji za prekršaje.

Ponovo apeluju na vozače da se ponašaju odgovorno, da poštuju saobraćajna pravila i propise i tako sačuvaju sebe i druge učesnike u saobraćaju.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • objektivno

    10:45 // 25. 1. 2021.

    Dosta apela da neko radi posao za koji je placen. Zaradite plate,gospodo saobracajci.Na mene niko ne apeluje da radim.nego ako nemam rezultate - nema ni plate. Treba vas placati po ucinku i to na prekoracenje brzine,drogu i alkoholisanost.

  • Panča

    09:58 // 25. 1. 2021.

    Neka kontrolisu brzinu i bahatu voznju a ne pojas i neko svetlo sto ne radi jer to ne ugrozava zivote a ako hoceju i to da rade neka ugrade konjima i zaprezi signalizaciju, pojaseve neka i to bude tehnicki ispravno pa cemo biti svi jednaki ..

  • Pera

    07:54 // 25. 1. 2021.

    Ovo nije pohvalno šta radi saobraćajna policija, to je sramota. Da su hteli da rade svoj posao uhvatili bi još 22 prekršilaca. Ali nisu, jer nema niko da ih kažnjava za nerad.!

    • Sloba

      09:59 // 25. 1. 2021.

      Ispada onda da šta god da rade, neće biti u redu. Neka zaustavljaju, pa kog ne uhvate u prvom krugu biće srećnik u nekom od narednih. Svi su se vidno primirili ne voze preko 60 što je bilo skoro pa redovno, ne jure pored škola već usporavaju i sl. Dakle sigurno je da postoje neki rezultati, što i jeste cilj.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: