Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:00, 22. 4. 2024.

| Hronika

Niška policija za vikend isključila 38 vozača zbog alkohola, jedan odbio alkotest

Autor:Sonja VidojkovićIzvor:Južne vesti
Policija STOP Kosta
Ukupno 367 saobraćajnih prekršaja; Ilustracija; foto: Aleksandar Kostić

U kontroli saobraćaja tokom vikenda, niška policija isključila je 38 vozača koji su upravljali vozilom pod dejstvom alkohola i jednog pod dejstvom psihoaktivnih supstanci. Ukupno 367 saobraćajnih prekršaja otkriveno je na području Niša.

Saobraćajna patrola je na auto-putu “uhvatila” 52-godišnjeg vozača “renoa” koji je imao 2,51 promila alkohola u organizmu. Kako navode, protiv njega će, zbog nasilničke vožnje, biti podneta prekršajna prijava.

Policija u Aleksincu zaustavila je 22-godišnjaka koji je upravljao “renoom“ pod dejstvom marihuane, a u Nišu 30-godišnjeg vozača “lend rovera“ koji je vozio sa 1,00 promil alkohola i pod uticajem kokaina. Takođe, patrola u okolini Niša zadržala je 42-godišnjeg vozača “renoa“ koji je odbio da se podvrgne alkotestu - saopštili su iz policije.

MUP apeluje na vozače da se pridržavaju svih saobraćajnih propisa, da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola i na taj način čuvaju kako svoj, tako i živote drugih učesnika u saobraćaju.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Službeno vozilo

    19:52 // 23. 4. 2024.

    se koristi u privatne svrhe da se ne radi ništa. Gorivo, naravno, plaća narod. Izveštaji se naduvavaju, policija se veliča za nešto što im je ustvari posao.

    Danas, oko 13h, kod Kalče, kod Šangaja, u ŽUTOJ (TAXI) TRACI, stalo je policijsko vozilo. Policajac u uniformi je izašao, prešao ulicu van zebre, ušao u Mescom i posle 10 minuta se vratio sa dve pune kese i otišao. I? Nikom ništa, može mu se

  • Siffi

    08:39 // 23. 4. 2024.

    Ne rade ništa, naduvani izveštaj policije ...

  • Pera

    17:25 // 22. 4. 2024.

    Ne zamajavajte narod sa ovakvim objavama. To je posao policiji da rade 24/7 i za to primaju platu. Da su hteli da rade svih 8h mogli su da kazne 10x više. Zašto nisu navatali ni jednu konjsku zapregu po gradu Nišu? Mnogo su brzi, ne mogu da ih stignu?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: