Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:20, 23. 4. 2021.

| Hronika

Niška policija zatekla 7 vozača pod dejstvom alkohola i za jedan dan napisala 316 kazni

Autor:T. T.Izvor:Južne vesti
saobracajac
Za jedan dan 7 vozača uhvaćeno u pijanom stanju; foto: MUP

Niška policija juče je otkrila sedmoricu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, a jedan od njih je uz to što je imao 1,72 promila alkohola u krvi vozio bez vozačke dozvole i prekoračio je brzinu - tamo gde je dozvoljena brzina 60 km na sat, on je išao preko 100 km na sat. Navode da su juče policajci otkrili i sankcionisali 316 saobraćajnih prekršaja.

U saopštenju niške policije piše da je juče bila redovna kontrola i da su tada zatekli pijane vozače.

Policija je u Sićevu zaustavila pedesettrogodišnjeg vozača „golfa“ koji je vozio brzinom od 109 kilometara na čas na mestu gde je dozvoljena brzina 60 kilometara na čas. Takođe, utvrđeno je da je vozio bez vozačke dozvole i sa 1,72 promila alkohola u organizmu - piše u saopštenju.

Dodaju da su u Nišu zaustavili 30-godišnjaka koji je upravljao "audijem" sa 1,25 promila alkohola u krvi. Obojici je određeno zadržavanje i protiv njih će biti podnete prekršajne prijave.

Ostalih pet vozača, koji su zatečeni da voze pod dejstvom alkohola, isključeni su iz saobraćaja i protiv njih će, takođe, biti podnete prekršajne prijave.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Aca

    19:38 // 23. 4. 2021.

    U zatvor odmah pobiše grdan narod pijandure...

  • Pjer

    19:25 // 23. 4. 2021.

    Da li je neko primetio kako je mali broj ljudi bio na otvaranju Delta Planeta? I od tog broja da li je neko nešto kupip? Nije! Da li ima gužve? Nema. Nemoj da vas lažu više aman!! Probudite se! Ovo sa kaznama je bezobrazluk! Udaraju na jug po sirotinji u 6 ujutru terorišu opet kažem po ko zna koji put svuda u svetu postoji i usmena opomena i bez kazne! Da li je ovako N.sad BG tamo je kaubojština.

    • Aca

      19:42 // 23. 4. 2021.

      Jeste burazeru ali tamo ih doveli u red svaka ulica pod kamerama i kontrola brzine, a naša gradonačelnica ne preduzima ništa samo gleda da udomi dobro muža da ga zalebi!

  • Mara

    17:24 // 23. 4. 2021.

    Strašno

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: