Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:06, 27. 8. 2019.

| Hronika

Niško tužilaštvo i dalje “lovi” osobu koja je zapalila kola zamenika načelnika BIA

Autor:S. MarkovićIzvor:Južne vesti
kola
Ni nakon 8 meseci nije otkriven identitet osobe koja je zapalila službena kola BIA; foto: Lj. J.

Prošlo je skoro 8 meseci otkako su na Bulevaru Nemanjića u Nišu zapaljena kola zamenika načelnika Bezbednosno-informativne agencije, ali istraga tapka u mestu. Kako kažu u niškom Osnovnom javnom tužilaštvu, policija još pokušava da odgonetne identitet osobe koja je zapalila “folksvagen polo” u vlasništvu BIA.

zahtv Zahtev OJT za otkrivanje NN izvršioca15. novembra prošle godine, u 4 ujutru je na parkingu na Bulevaru Nemanjića zapaljen BIA “polo”, a požar je “progutao” još 3 automobila. U Tužilaštvu kažu da je podneta krivična prijava protiv nepoznate osobe. Identitet osumnjičenog do danas nije otkriven.

Postupajući po krivičnoj prijavi, dana 6.12.2018. od strane OJT u Nišu PU u Nišu je stavljen zahtev za otkrivanje NN učinioca. Dostavljen nam je izveštaj, iz kojeg se utvrđuje da izvršilac krivičnog dela još uvek nije identifikovan, kao i koje je sve aktivnosti policija preduzela u cilju njegovog otkrivanja, čiju kopiju vam u ovoj fazi postupka ne možemo omogućiti jer bi dostavljanjem iste ugrozili i omeli otkrivanje izvršioca navedenog krivičnog dela - navode iz Osnovnog tužilaštva.

Podsetimo, rano ujutru 15. novembra prošle godine, zapaljena su kola na Bulevaru Nemanjića. Izvori Južnih vesti iz BIA rekli su da je reč o službenom automobilu koji je koristio zamenik načelnika ove obaveštajne službe.

Inače u poslednje dve godine, u Nišu je zapaljeno više od 10 vozila. Među njima je i nekoliko njih u vlasništvu policije.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Toza Petricevic

    18:18 // 26. 11. 2019.

    Propala firma.

  • Boban

    14:16 // 27. 8. 2019.

    Pre će biti da i BIA i policija dobro znaju ko je palio, ali se nisu stekli politički uslovi da se istraga pretvori u optužnicu.

  • Milutin M.

    10:39 // 27. 8. 2019.

    Dakle informativna agencija nema informacije. Odmah da svi u komandnom lancu da daju ostavke. Kada to ne mogu da reše kako misle ozbiljnije stvari.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: