Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:56, 23. 11. 2023.

| Hronika

Niškom advokatu razbili ulaz u kancelariju

Autor:Jovana StojanovićIzvor:Južne vesti
Razbijen ulaz; foto: Advokatska kancelarija Stambolić
Havarisan ulaz u kancelariju; foto: Advokatska kancelarija Stambolić

Ulaz u Advokatsku kancelariju "Stambolić" u Nišu neko je gađao kamenom i polomio stakla, a vlasnik Zoran Stambolić ističe da mu se ništa slično nije dogodilo u 30 godina dugoj karijeri i da je zabrinut za bezbednost. U policiji kažu da rade po ovoj prijavi.

Razbijen ulaz 2; foto: Advokatska kancelarija Stambolić Havarisan ulaz u kancelariju; foto: Advokatska kancelarija Stambolić Advokatsku kancelariju koja se nalazi u Rajićevoj u Nišu danas su zatekli u havarisanom stanju, kaže za Južne vesti sin vlasnika i advokatski pripravnik Milan Stambolić.

Milan priča da su još pre nekoliko dana primetili da je neko kamenom gađao lokal i prvo to prijavili policiji, ali da je danas ulaz praktično potpuno uništen.

Moj otac je prvo zatekao naprslinu od sitnog kamena na lokalu, ali nije pridavao nikakav značaj tome mislio je da je od nevremena. Onda je pre 5 dana neko gađao lokal, ali staklo nije puklo sa spoljašnje, već samo sa unutrašnje strane. Ja sam to juče prvi put video, nije mi ranije rekao, prijavio sam policiji i pokrenut je istražni postupak, da bi danas opet zatekli kancelariju u havarisanom stanju, kamen je probio prozor i trenutno je u toku uviđaj - priča Milan.

Razbijen ulaz 3; foto: Advokatska kancelarija Stambolić Havarisan ulaz u kancelariju; foto: Advokatska kancelarija Stambolić Ističe da ne sumnjaju ni na koga konkretno, jer je advokatska profesija takva da neko uvek mora biti nezadovoljan, a da je delo kvalifikovano kao "napad na advokata u vezi sa vršenjem službene dužnosti", za šta je propisana novčana kazna ili zatvor do dve godine.

Za 30 godina moje karijere nisam nikada doživeo ovako nešto i zabrinut sam za svoju i sigurnost svog sina koji radi u ovoj kancelariji sa mnom - istakao je Zoran Stambolić.

Niška policija kaže da po ovoj prijavi utvrđuju sve činjenice i okolnosti i da su obavestili Osnovno javno tužilaštvo.

Razbijen ulaz 1; foto: Advokatska kancelarija Stambolić Havarisan ulaz u kancelariju; foto: Advokatska kancelarija Stambolić

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Mika

    13:54 // 18. 1. 2024.

    Nije lepo

  • Драган Шабац

    10:46 // 27. 11. 2023.

    Подршка мом школском другу од Драгана из Шапца.

  • Гагс

    20:47 // 25. 11. 2023.

    Добро,кад му је глава читава!А приватни извршитељи,тј "харачлије".;кад Држава дугује,нема их нигде;кад појединац дугује;дери!Неком ће да "пукне филм"!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: