Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:20, 25. 11. 2022.

| Hronika

Nišlija pratio bivšu ženu pa izbo policajca nožem, uhapšen u policijskoj poteri kolima po Leskovcu

Autor:A. K.Izvor:Južne vesti
Policija KOSTA
Policajca izbo nožem, bivšu udario kolima, a kolima u betonsku ogradu; Ilustracija; foto: A. Kostić

Leskovačka policija uhapsila je 27-godišnjaka iz Niša koga je bivša partnerka prijavila da je prati, a onda je on nožem dva puta ubo policajca u rame. Nakon toga, seo je u svoj auto, udario bivšu ženu kolima i pobegao. Patrola ga je pronašla, pokušala da ga zaustavi, ali je on nastavio bekstvo prošašvši dva puta kroz crveno, dok nije udario u betonsku ogradu. Bekstvo je nastavio pešice, ali ga je policija ubrzo stigla i uhapsila.

Epilog filmske potere - troje povređenih i to policajac, bivša partnerka osumnjičenog i osumnjičeni, a sve povrede su okarakterisane kao lakše.

Incident je počeo odmah po dolasku policije po pozivu bivše partnerke osumnjičenog F. M. iz Niša da je on prati, ali je policajac zadobio dva uboda nožem u rame. Seo je u kola, udario bivšu i pobegao.

Policijska patrola ga je uočila i pokušala da zaustavi njegov automobil, ali F. M. se nije zaustavio, već je bežeći, dva puta prošao na crveno svetlo i na kraju udario u betonsku ogradu, nakon čega je izašao iz automobila i nastavio da beži, ali ga je policija ubrzo sustigla i uhapsila - kažu iz policije.

Osumnjičenom Nišliji na teret se stavljaju krivična dela nasilje u porodici, izazivanje opšte opasnosti i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, ali ga čeka i niz prekršajnih prijava iz Zakona o bezbednosti saobraćaja, zbog čega mu je, do saslušanja, određeno zadržavanje do 48 sati.

Prijavite nasilje!

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Auttrikter

    17:46 // 26. 11. 2022.

    Vazno da je svadba bila nezaboravna, carobna ! Vatromet, torta, vencanje u Crkvi, selfi i na hiljade slika,maticari na svadbi, roditelji pod kreditom, veselje, sexy pevaljka sa repertoarom teheran folka i svima lepo,kao u Zadruzi... A,posle, ce vidimo,ne se znaje !

    • Vukoje

      20:26 // 27. 11. 2022.

      Auttrikter to ako je neko nekom bivši partner ne znači da je bilo svadbe, niti da su se uopšte i venčali .

  • Suzana

    15:24 // 26. 11. 2022.

    Policajac ni kriv ni dužan.Samo da covek bude dobro.A te "ljubavne vratolomije"sami neka resavaju.Sa 27 godina kad im dosadi vec ljubavni život.Niko nikog vise ne trpi

    • Milan

      18:35 // 26. 11. 2022.

      Pa ovaj bi to rešio sam tako što bi ubio ženu, sreća što je pozvala policiju, a policajcima je to i posao, ovoga puta su to uradili ljudski i sigurno spasili ženi život. ''Ljubavne vratolomije'' nisu naziv za to kada poremećena osoba progoni bilo koga, to što je ona bivša partnerka, ne daje mu pravo da je ubije ili proganja.

  • Bojan

    11:31 // 26. 11. 2022.

    Napad na policajca, da policajac nastrada od noza psihopate pa dokle vise? Trebao je da upotrebi vatreno oruzije i da spasi sebe od potencijalno smrtnog napada, a u Americi vi bio izresetan sa jedno pedest metaka. Zelim brz oporavak policajcu

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: