Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:21, 8. 7. 2019.

| Hronika

Nišlija propao u šaht na Bulevarskoj pijaci

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
Otvorena šahta
Kupci i prodavci pomogli Nišliji da se izvuče; foto: S. P.

Po završetku kupovine na pijaci Krive livade, poznatijoj kao Bulevarska pijaca, jedan Nišlija je stao na šaht čiji se poklopac okrenuo, te je jednom nogom u njega upao. Čovek naglašava da nije bilo nikakvog upozorenja da je nebezbedno stati na šaht, a u JKP Tržnica ovu tvrdnju ne negiraju, ali kažu da šaht nije bio oštećen, već da je verovatno neko pomerio poklopac.

Nakon što su mu prodavci i kupci koji su se našli u okolini pomogli da se izvuče, 44-godišnji S. P. je pozvao Hitnu pomoć. Tamo su mu, kaže, dijagnostikovali razderotine i istegnutu tetivu i preporučili mirovanje. Povrede Zadobio poderotine i istegao tetivu; foto: S. P.

Prodavci i kupci su mi pomogli da se izvučem, a tom prilikom mi je povređena noga. Zvao sam Hitnu pomoć koja me je odvezla sa lica mesta i pružila pomoć, a policija je o tome napravila zapisnik. Preporučeno mi je mirovanje i bolovanje. Razderotine, istegnuta tetiva, pocepane bermude i sandale, uništena roba koju sam kupio na tezgama - kaže ovaj Nišlija.

Zato što nigde nije bilo znaka da je nebezbedno stati na šaht, ovaj Nišlija kaže da će najverovatnije morati da tuži Tržnicu. On tvrdi i da su nakon njegovog pada došli radnici koji su namestili poklopac šahta, kao i da su ga prekrili gajbama. Ipak, iz Tržnice su rekli da je gajbama samo obezbeđen prilaz šahtu, do dolaska njihove Službe održavanja.

Nakon njihovog dolaska utvrđeno je da je nema nikakvih oštećenja na otvoru, ali su iz razoga predostožnosti naši zaposleni izvršili nivelaciju šahte sa postojećim pijačnim platom, kako do ovoga više ne bi dolazilo - rekli su u Tržnici.

Sve se ovo dogodilo u petak, 5. jula oko 13 sati, a u policiji navode da ih je Urgentni centar obavestio o događaju, te da će obaviti razgovor sa povređenim i ispitati pod kojim okolnostima se sve dogodilo.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • penzioner

    08:20 // 10. 7. 2019.

    Sad ce da stave balone na novi poklopac i da svecano otvore sahtu.

  • Nišlijka

    22:34 // 8. 7. 2019.

    Sramota! Jedan od najprometnijih delova grada, a nebezbedan za građane..!

  • Prcko

    22:00 // 8. 7. 2019.

    Da je direktor Trznice nastavio da nize uspehe otvaranjem jos jednog ulaza kao i izlaza i na bulevarskoj pijaci mozda je ova nesreca mogla biti izbegnuta. Kad se spava na lovorikama eto sta se desava, gradjani stradaju.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: