Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:24, 8. 11. 2021.

| Hronika

Nišlijka obećala seksualne usluge, pa muškarcu pretila nožem i otela mu novac

Autor:T. TodorovićIzvor:Južne vesti
policija ilustracija
Na prevaru muškarcu uzela novac; Foto: A. Kostić

Niška policija podneće krivičnu prijavu za krivično delo razbojništvo protiv 29-godišnje žene iz okoline Niša, koja je, kako se sumnja, nudila seksualne usluge 26-godišnjaku, a potom mu uz pretnju otela novac.

Kako navode iz policije, ovaj incident se dogodio 5. novembra.

Ona se sumnjiči da se prethodno dogovorila sa njim da mu pruži seksualne usluge, a potom ušla u njegov automobil i, uz pretnju nožem, uzela novac i pobegla - navode u saopštenju.

Policija će, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, protiv osumnjičene podneti krivičnu prijavu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Jonca

    11:43 // 9. 11. 2021.

    @AntiPA,naravno da nemam pojma sta je komunizam,ziveo sam pod Titom,pa pod Slobom i jedan i drugi su se obraćali sa drugarice i drugovi.A sta je danas Dacic,nego li mali Sloba,njegovu stranku vodi,njegove ideale nastavlja i on se obraca na kongresu svojih clanova partije sa drugarice i drugovi.Ti ces da me ucis sta je komunizam, sigurno to da su partizani bili dobri a cetnici koljači...

  • Cudim

    10:03 // 9. 11. 2021.

    Nikada nisam mogao da shvatim ko i zasto placa "seksualne usluge." Kakav je to profil muskarca koji pored ovoliko lepih i slobdodnih devojaka u Nisu mora da plati? Pre tridesetak godina sam vozio ficu, imao platu destak evra, nisam imao ni kucu ni stan, ne izgledam nista posebno a devojka mi je izgledala kao kombinacija Bo Derek i Linde Evans. Uputstvo: budes fin, postujes damu i dobijes dzabe.

    • GranicniSlucajevi

      12:12 // 9. 11. 2021.

      Miglo bi se reci da je danas sve instant pa i to, ali ne bi bilo tacno. Radnja postoji oduvek. Tako da bi razumevanju moralo da predstoji jedno grebanje po dnu antropopsihologije. Moze i prihvatanje cinjenice da ta usluga profesionalna i posebnog kvaliteta, ne trazi umno, ljubavnicko i dr. angazovanje, samo novac. Neko moze samo tako i nikako drugacije, znaci postaje porok kao svaki drugi

  • AntiPA

    08:24 // 9. 11. 2021.

    @Pjerica @Jonca - Nemate pojma sta je komunizam. Ali nema veze - slazemo se da dekriminalizaciju prostitucije.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: