Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:04, 19. 4. 2021.

| Hronika

Nišlijke teško povredile 70-godišnjaka posle rasprave oko pasa

Autor:T. T.Izvor:Južne vesti
Policija FOTO Aleksandar Kostić
Udarale starijeg Nišliju nakon rasprave oko pasa; Ilustracija; foto: A. Kostić

Zbog sumnje da je sinoć u jednom parku u Nišu povocem za psa udarila u glavu 70-godišnjaka i nanela mu teške telesne povrede, policija je uhapsila 40-godišnju Nišlijku. Sumnja se, kako kažu u policiji da su ona i 41-godišnja Nišlijka, nakon rasprave oko pasa, zadale starijem muškarcu više udaraca rukama i nogama.

Uhapšena je Nišlijka M. Đ. koja se tereti da je izvršila krivično delo teška telesna povreda, a njoj je, po nalogu Osnovnog tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 sati, te će uz krivičnu prijavu biti privedena tužiocu.

Sumnja se da su ona i četrdesetjednogodišnja žena iz Niša, nakon kraće rasprave oko pasa, više puta rukama i nogama udarile sedamdesetogodišnjaka. M. Đ. se sumnjiči i da ga je potom povocem za psa udarila u glavu i teško mu povredila oko - navode iz policije.

Dodaju da je 70-godišnjak prebačen u Klinički centar.

Po nalogu tužilaštva, policija će podneti i krivičnu prijavu protiv 41-godišnje Nišlijke zbog sumnje da je izvršila krivično delo laka telesna povreda.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Nataša

    17:05 // 20. 4. 2021.

    Niste napisali razlog incidenta.

    Zbog čega je došlo uopšte do toga?

    Sada će opet da krene hajka na vlasnike i na pse.

    • x

      17:34 // 20. 4. 2021.

      Vrlo je bitno da znaš razlog , možda si sudija pa ćeš da presudiš...!!! Ne postoji objašnjenje za takvo ponašanje...A vlasnici pasa se definitivno jako čudno ponašaju.!!!

  • xxx

    14:09 // 20. 4. 2021.

    Nisu krive životinje,već oni što ih vode iz pomodarstva.Psi, emotivna bića... Možda,ali ljudska bića nisu, pa da ih čuvate po stanovima..Neshvatljivo je, da neko drži po nekoliko pasa krvoločne rase...Ne znam kakvo zadovoljstvo vidi u tome...!!! U stvari jasno je, kako kažu pas liči na svog gazdu...!!!

  • Shone

    10:57 // 20. 4. 2021.

    Molim, ne generalizujte. Nisu svi vlasnici pasa isti, kao što nisu ni svi koji ne čuvaju ljubimce satanisti. Čuvam i vučjaka i mačora u stanu što bi reklo da volim životinje i umem sa njima.
    Kad šetam vučjaka nervozne kučkarke sa još nervoznijim bišončićima bi oči da nam iskopaju što sam tu sa vučjakom, iako je moj pas, za razliku od njihovih, dresiran, a ne diramo ih. Do vlasnika je.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: