Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:11, 30. 1. 2020.

| Hronika

Obijen ormarić medicinske sestre u Trgovištu, moguć i pokušaj trovanja

Autor:Milica DejanovićIzvor:Južne vesti
trgovište foto i.m
Ne zna se da li je reč o pokušaju trovanja i koja supstanca je bila u vodi, u Domu zdravlja ćute o dogođaju; foto: I.M.

Nakon 4 meseca od kako je u Domu zdravlja u Trgovištu slučajno pronađen prislušni uređaj, novi incident dogodio se u sredu, kada je medicinska sestra primetila da je ormarić sa njenim ličnim stvarima obijen, a da je voda iz flašice koju je držala u njemu imala čudan ukus. Iz Osnovnog tužilaštva u Vranju kažu da je flašica sa vodom uzeta na ispitivanje, a iz policije da se radi na rasvetljavanju slučaja, dok u Domu zdravlja ćute o ovom događaju.

Kako kažu u Tužilaštvu, nakon što je popila malo vode iz flašice, sestra je primetila da se u njoj nalazi nepoznata supstanca i prijavila slučaj.

Medicinska sestra Doma zdravlja u Trgovištu prijavila je policiji da je NN lice obilo kasetu u kojoj drži lične stvari i da je u flašici sa vodom za piće stavljena neka nepoznata supstanca, što je primetila kada je popila malo vode iz flašice - kažu iz Tužilaštva.

Dodaju da je policiji naloženo da se sastavi izveštaj i da se izuzme flašica sa nepoznatom supstancom zbog ispitivanja.

Iz vranjske policije kažu da se radi na rasvetljavanju slučaja i da će se daljom istagom doći do više detalja, a novinari Južnih vesti nisu uspeli da dobiju komentar o slučaju iz Doma zdravlja, jer ni direktor, ni zaposleni u ovoj ustanovi nisu odgovorali na pozive i poruke.


Istraga o prisluškivanju 4 meseca tapka u mestu

Pored ovog slučaja, oktobra prošle godine je u Domu zdravlja u Trgovištu intervenisala policija jer je vodoinstalater slučajno pronašao prisluškivač u sestrinskoj sobi, a među zaposlenima i meštanima se spekulisalo da se radi o ljubavnoj aferi ili političkom prisluškivanju.

Kako je jedan od zdravstvenih radnika tada rekao za Južne vesti, većinu medicinskog osoblja je to iznenadilo, iako su mislili da više ništa od onoga što se tamo dešava ne može da ih iznenadi.

Tužilaštvo je tada naložilo da se radi veštačenje “bubice”, ali izveštaj o veštačenju prislušnog uređaja nije dostavljen ni skoro četiri meseca kasnije.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: