Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:24, 11. 9. 2023.

| Hronika

Obijene prostorije Demokratske stranke u Prokuplju

Autor:Lj. M.Izvor:Južne vesti
prostorije ds
Tokom vikenda obijene prostorije DS-a; Foto: Lj. M.

Prostorije Gradskog odbora Demokratske stranke u Ulici Ratka Pavlovića nedaleko od centra grada, obijene su tokom vikenda. Sem materijalne štete, za sada nije poznato šta su lopov ili više njih tražili ili odneli iz tih prostorija, a u Demokratskoj stranci kažu da su slučaj prijavili policiji.

Slaviša Momčilović, predsednik Gradskog odbora DS-a tvrdi da ovo nije prvi put da se obijaju stranačke prostorije i da za sada policija nikada nije pronašla počinioca. pbijene prostorije U DS-u kažu da se radi o zastrašivanju i politički motivisanoj akciji; Foto: Lj. M.

Nema sumnje da je ovo politički motivisan napad i da su meta prostorije stranke koja se sve vreme bori protiv nasilja i ove vlasti koju kako u Srbiji, tako i u Prokuplju predvodi Srpska napredna stranka. Tražim da se odmah reaguje i da se počinilac ili više njih pronađu, a kako naprednjaci na volšeban način uspevaju da saznaju šta se dešava u našim redovima, neka se oglase i osude vandale. Naravno da ovakvim akcijama pokušavaju da nas zaplaše, ali nas to još više ojačava i samo nam daje snagu i pokazuje da smo na pravom putu i da je naša borba usmerena ka normalizaciji društva, uspostavljanju vladavine prava i povratak institucija koje će raditi u interesu građana, a ne kao što je to prethodnih godina u ime vladajuće SNS - kaže Momčilović.

Dodaje da za sada nije poznato šta su vandali koji su obili prostorije mogli da odnesu iz prostorija stranke, pa se pretpostavlja da je ovo samo pokušaj zastrašivanja, a ne namera da se bilo šta ukrade.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • popravljamo kisobrane

    15:19 // 11. 9. 2023.

    Mozda je poslanik iz beograda poslao svog badzu,frigo lazu da popravi klimu u svojoj stranci pa ovaj pogresio i adresu i vrata.Od toliko godina uzivanja u lokalnoj fotelj,prosto zaboravite ko ste bili i odakle ste dosli.Pozdrav za juzne vesti.

    • Zanovetalo

      18:52 // 11. 9. 2023.

      Kolo srece uokoli vrteci se ne prestaje.Ko bi doli sad je gori....ili po srpski:"Sve se vraca,sve se placa.Doci ce djavo po svoje.

  • Steva n

    14:03 // 11. 9. 2023.

    Ćuti samo kad radikalce nisu dirali.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: