Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:06, 23. 2. 2022.

| Hronika

Oboren pešak u Studeničkoj ulici u Nišu

Autor:T. T.Izvor:Južne vesti
udes
Oboren pešak; foto: T. T.

U nezgodi u Studeničkoj ulici u Nišu, koja se dogodila oko 14:45, automobil je oborio devojku koja je sa povredama prebačena u bolnicu, potvrđuju iz policije.

Udes se dogodio kada je 19-godišnja Nišlijka, koja je bila za volanom "golfa", oborila 21-godišnjakinju.

Iz policije kažu da devojka u trenutku udesa nije bila na pešačkom prelazu, a iz Univerzitetskog kliničkog centra još nema informacija o stepenu povreda.

O događaju je obavešteno Osnovno tužilaštvo u Nišu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Limun

    07:53 // 24. 2. 2022.

    Studenicka je max usporena ulica. Koce je sedam lezecih i kruzni tok pride. Studenicka je vise pesacka ulica. Narocito u gornjem delu.

  • Realno gledano

    22:00 // 23. 2. 2022.

    Vozači nemaju OSNOVNU SAOBRAĆAJNU KULTURU DA ISPOŠTUJU PEŠAKA voze kao drogirani, većina njih pijanci vraćaju se iz obližnjih birtija i kafančina, kroz brzu vožnju leče svoje frustracije i komplekse podjednako važi i za ženske i za muške vozače sve to isto a dozvola uglavnom dobijena na vezu od prepoštenih Saobraćajaca koji na Fićama i Stojadinkama TRENIRAJU STROGOĆU A KOD BMW NE SMEJU DA PISNU!

  • Bojan

    19:21 // 23. 2. 2022.

    Sta se to dogodi u ljudakom mozgu I ljudskom psiholoskom profili pa kada obican covek sedne u dobar auto on postane nasilan, bahat, samozivan itd? Vozaci, vodite racuna o svim ucesnicima u saobracaju a posebno obratite paznju na pesake I na bicikliste jer su oni mnogo puta slabiji od vasih automobila.

    • Nislijaa

      20:41 // 23. 2. 2022.

      Vodimo mi računa, ali pešaci i biciklisti, ako su već, kako Vi kažete" slabija kategorija", neka vode računa, gde i kako prelaze ulicu. Slušalice u ušima, svi zevaju u telefone, biciklisti su toliko bahati, ovi klinci iz dostave, ni svetla, ni prsluka nemaju, lete preko pešačkog, a morali bi, po zakonu, da sidju i guraju biciklu. PRELAZI SE, ISKLJUČIVO NA PEŠAČKOM PRELAZU. Brz oporavak, devojci..

    • Some

      12:44 // 24. 2. 2022.

      Dobar auto? Kao sto vidis u pitanju je Golf 4 sa "П" nalepnicom.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: