Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:31, 24. 7. 2019.

Oboren pešak u Ulici Vojvode Putnika, vozač pobegao

Hitna pomoć Izbegnute teže posledice; Foto: A. Kostić

U niškoj Ulici Vojvode Putnika automobil je udario pešaka, a potom pobegao sa lica mesta. U policiji, kako kažu, tragaju za njim. 28-godišnji Nišlija je prevezen u Klinički centar gde mu se trenutno radi dijagnostika, ali najverovatnije će biti pušten na kućno lečenje.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Ex faca

    17:12 // 24. 7. 2019.

    Za ubistvo i bekstvo nanogica. Samo povreda i bekstvo, nikom ništa, šansa za popravni. Otišao čovek da se konsultuje sa tatom.

  • Jova

    17:49 // 24. 7. 2019.

    Mozda zvucim bezosecajno ali navijam da ga ne uhvate. Pesaci su toliko bezobrazni da je postalo neverovatno. Niko nece da zastane vec samo izlecu na ulice, ne znaju osnovna pravlia saobracaja. Ovako ako niko ne odgovara mozda im dodje iz dupeta u glavu i procitaju zakon i prestanu da misle da imaju prvenstvo i da su bogovi. Pesak mora da zastane i proceni da li volzilo moze da se zaustavi.

    • Maks

      20:54 // 24. 7. 2019.

      Ne lupetaj, čovek je oboren na pešačkom prelazu. Kako se bahato vozi po gradu, to svi znamo, mnogi "vozači" i ne stanu ispred pešačkog kad treba...

    • milance

      22:05 // 24. 7. 2019.

      Potpuno si u pravu, a ovaj pesak sto je oboren, prelazio je ulucu VAN pesackog i to na krivini, zbog takvih bahatih pesaka treba podici zid dva metra

    • dv

      07:47 // 25. 7. 2019.

      tako je

  • Jova

    17:50 // 24. 7. 2019.

    Nije imalo mesta u jednom komentaru pa da dodam da oborenom pešaku želim brz oporavak i da nije ništa ozbiljo.

    • Grab

      23:59 // 24. 7. 2019.

      Jocko ti li si, kuj je utepaja pavkino kuce, svi su bahati ili da li su, ljudi od problema ne mogu da dignu glavu, non stop neka jurnjava, nikog nije briga za gradjanina koji je osnovna jedinica države. Sve ove nesreće su posledice , ono što treba rešiti je uzrok problema tako da svi imaju snage i volje da budu tolerantni

  • FoxMulder

    08:23 // 25. 7. 2019.

    Vozačka kultura nam je na zavidnom nivou a tako je i sa ostalom kulturom i svešću. Čitam i ne mogu da verujem. Pešak nikada ne može da bude kriv sem ako naglo ne izleti ili skoči pod automobil. Gde god da prelazi ulicu i na pešačkom i van pešačkog ti si dućan da ga propustiš. Kada nailaziš na pešački treba da smanjiš brzinu i bolje pogledaš da li neko namerava da pređe. U Srbiji se voze formule1.

  • aaa

    21:40 // 25. 7. 2019.

    Pretpostavljam da ovo može svakom da se desi, ali generalno, mnogo je bahatosti u vožnji po ulicama Niša. Previše sebičnosti i nepoštovanja prema drugim učesnicima u saobraćaju.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: