Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:34, 10. 6. 2021.

| Hronika

Ocu koji je pretukao sina u Doljevcu određen jednomesečni pritvor i zabrana prilaska žrtvi

Autor:U. K.Izvor:Južne vesti
hapsenje
Uhapšen zbog nasilja u porodici; foto: publicdomainpictures/George Hodan

Nakon što je uhapšen jer je pretukao sina na školskom igralištu, 49-godišnjem B.L. iz Doljevca određen je pritvor od 30 dana, kao i mera udaljenja iz porodičnog doma i zabrana prilaska žrtvi nasilja u porodici, navode iz Osnovnog javnog tužilaštva.

doljevac Izvukao je svog sina iz mase maturanata koji su slavili u dvorištu; foto: printscreen YoutubePolicija je B.L. uhapsila juče nakon čega je usledilo saslušanje u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

Sve što je bilo u našoj moći, sve je učinjeno. Trenutno je lice u pritvoru i postupak je u toku - navode iz Osnovnog tužilaštva.

Na snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se kako je B.L. svog sina, učenika sedmog razreda, izvukao iz grupe malih maturanata koji su proslavljali kraj škole, oborio na zemlju i šutirao na školskom igralištu OŠ “Vuk Karadžić” u Doljevcu. Nastavnici su brzo reagovali i odvojili oca, a direktor škole Goran Ilić o incidentu je obavestio sve nadležne institucije.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Dragica Radosavljević

    14:43 // 12. 6. 2021.

    Šta bi ste rekli, kada bi vas neko ko je duplo teži od vas i jači, oborio na zemlju i šutirao. Decu treba vaspitavati, a ne zlostavljati i divljački isprebijati.

  • Toplicanin

    07:35 // 11. 6. 2021.

    Šamarala mene mama,otac djene djene,deda vuko za usi,ujaci stah i trepet,hvala im na tome.I dan danas ustajem starijima u prevozu a imam 40 god.Vidite vi u sta se danasnja deca pretvorila?Vidite u sta izrastaju,ubijaju zivotinje,drogiraju se,abortiraju,orgijaju,moju komsinicu koja je tad bila maloletna zatekli sa tipom od +40 godina kako se jasu...sta onda da pricamo.BATINA IZ RAJA JE IZASLA

  • xxx

    21:06 // 10. 6. 2021.

    Ne podržavam nasilje. Ali prezirem dušebrižnike... Ko od roditelja može da misli bolje svom detetu... I šta sad otac u zatvor, ako ga nešto ne strefi u međuvremenu od muke a dete i porodica ko zna... A škola neka brine o tome da se u njoj spreči nasilje i da ne zataškava, umesto što štiti decu od roditelja...!!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: