Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:34, 10. 6. 2021.

Ocu koji je pretukao sina u Doljevcu određen jednomesečni pritvor i zabrana prilaska žrtvi

hapsenje Uhapšen zbog nasilja u porodici; foto: publicdomainpictures/George Hodan

Nakon što je uhapšen jer je pretukao sina na školskom igralištu, 49-godišnjem B.L. iz Doljevca određen je pritvor od 30 dana, kao i mera udaljenja iz porodičnog doma i zabrana prilaska žrtvi nasilja u porodici, navode iz Osnovnog javnog tužilaštva.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Milos Kovacevic

    12:08 // 10. 6. 2021.

    E moj B.L. mislim da ti sin ovo nikad nece zaboraviti. Em ces u tvorza em ce da ti vrati, u to budi siguran.

  • Mile

    12:12 // 10. 6. 2021.

    To sto je uradio je strašno ali posledice će biti još strašnije .Porodica se raspada ,a ko će to dete da školuje i izdržava .On će ostati bez posla tako da ni sam sebe neće moći da izdrazava a o detetu da ne pričamo .Strašno i jezivo

    • Des - pot

      14:33 // 10. 6. 2021.

      Neće ostati bez posla, ima on radnike u svom biznisu. Ostaće doživotne traume, detetu koga je brutalno prebio, a zatim ga utovario u "kediju"kao robu.

  • Ravnopravnost???

    14:43 // 10. 6. 2021.

    Kada sam ja policiji i socijalnim radnicima u Nisu prijavio vise puta da majka tuce i sutira naseg sina, oni nisu preduzeli apsolutno nista. Sta je problem, to sto nisam imao snimak? Iskreno, Srbija mi se odavno zgadila kao drzava. Predlazem novinarima JV da pitaju policiju da li je ova informacija tacna, pa kada kazu da nije, dostavicu novinarima pisanu i zavedenu prijavu da se vidi da lazu.

  • bivša

    18:27 // 10. 6. 2021.

    Opet greška u naslovu.To nije otac.To je monstrum i treba ga poslati na lečenje u Toponicu.Pošto redakcija JV selektivno objavljuje komentare više

  • bivša

    18:31 // 10. 6. 2021.

    neću pisati.Mislila sam da ste objektivni i ako ste opozicioni.Da sam nešto rekla ružno o predsedniku Vučiću ili gradonačelnici sigurno bi ste pisal

  • xxx

    21:06 // 10. 6. 2021.

    Ne podržavam nasilje. Ali prezirem dušebrižnike... Ko od roditelja može da misli bolje svom detetu... I šta sad otac u zatvor, ako ga nešto ne strefi u međuvremenu od muke a dete i porodica ko zna... A škola neka brine o tome da se u njoj spreči nasilje i da ne zataškava, umesto što štiti decu od roditelja...!!!!

  • Toplicanin

    07:35 // 11. 6. 2021.

    Šamarala mene mama,otac djene djene,deda vuko za usi,ujaci stah i trepet,hvala im na tome.I dan danas ustajem starijima u prevozu a imam 40 god.Vidite vi u sta se danasnja deca pretvorila?Vidite u sta izrastaju,ubijaju zivotinje,drogiraju se,abortiraju,orgijaju,moju komsinicu koja je tad bila maloletna zatekli sa tipom od +40 godina kako se jasu...sta onda da pricamo.BATINA IZ RAJA JE IZASLA

  • Dragica Radosavljević

    14:43 // 12. 6. 2021.

    Šta bi ste rekli, kada bi vas neko ko je duplo teži od vas i jači, oborio na zemlju i šutirao. Decu treba vaspitavati, a ne zlostavljati i divljački isprebijati.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: