Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:37, 30. 3. 2017.

| Hronika

Odborniku Jedinstvene Srbije u Vranju polomljena stakla na autu

Autor:I. M.Izvor:Južne vesti
polupana stakla na automobilu člana JS foto i.m.
Polupana stakla na autu odbornika u njegovom dvorištu; foto: I.M.

Odborniku Jedinstvene Srbije u Vranju Milošu Simiću demoliran je automobil u noći između srede i četvrtka u dvorištu porodične kuće. 

Na današnjoj konferenciji za novinare koju je Simić održao u Skupštini grada, on je, između ostalog, izneo sumnju da je nalogodavac upravo predsednik Gradskog odbora Jedinstvene Srbije Dejan Manić Manda.

Zasad nepoznati počinioci su 20 minuta nakon ponoći ušli u dvorište i čekićem razbili prednje i bočno vetrobransko staklo na mom auomobilu "audi A6“, načinivši štetu od oko 700 evra – kaže Simić.

On dodaje da mu je porodica uznemirena i da druge neprijatelje, osim predsednika stranke Dejana Manića nema, pa je verovatno ovaj napad politički motivisan, jer je nedavno isključen iz Gradskog odbora Jedinstvene Srbije.

Sa druge strane, Gradski odbor Jedinstvene Srbije u Vranju u saopštenju je najoštrije osudio svaki vid nasilja nad građanima, kao i lomljavinu stakala na automobilu njihovog člana Miloša Simića. 

Zahtevamo da se počinioci što pre otkriju i zajedno sa nalogadavcem, ako postoji, i kazne – stoji u saopštenju.

Povodom izjave Miloša Simića u kojoj se pominje predsednik vranjskog odbora JS Dejan Manić, oni kažu da su protiv ovakvog vida linča i insinuacija koje se vrši nad Dejanom Manićem "iz određenih kuloara".

Neka se nadležni organi bave svojim poslom, a ono što će Manić preduzeti biće u okviru garantovanih ljudskih prava i sloboda i u skladu sa zakonima ove države – navodi se u saopštenju.


Neposlušni isključeni iz Gradskog odbora

Dejan Manić ne negira da je Gradski odbor Jedinstvene Srbije isključio iz svojih redova 13 članova.

Kažu ljudi da je najbolji lek kada steknete imunitet i tada se organizam sam izbori sa bolešću i izbaci strano telo – metaforički je Manić objasnio "čistku" u stranci.

Na kraju, on kaže da svi oni koji su radili protiv interesa stranke i protiv zajedničkog predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića isključeni iz Gradskog odbora, ali da su i dalje ostali članovi stranke.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: