Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

23:45, 8. 2. 2011.

| Hronika

Odgrizao uvo učeniku u tuči

Autor:S.S.Izvor:Južne vesti, Blic
foto: Blic

M.D. (15) učenik prvog razreda mašinsko tehničke škole "15 maj" iz Niša, povređen je juče ujutru kada mu je u tuči drugi učenik odgrizao deo uveta.

Incident se dogodio u dvorištu škole, na školskom odmoru. M.D. je kolima Hitne pomoći prevezen na ORL kliniku u Nišu, gde su mu lekari sanirali povredu, ali zbog mogućnosti pojave infekcije nisu mogli da mu prišiju deo odgrizenog uveta.

-Dečaku je otkinuto između polovine i trećine donjeg dela uveta a parče koje je doneto jedan čas kanije nismo mogli da upotrebimo i prišijemo ga jer je bilo uprljano peskom i drugim nečistoćama. Postojala bi velika opasnost da dođe do infekcije ako ga ušijemo - kaže dr Bojan Marović, lekar sa ORL klinike.
Direktor srednje tehničke škole „15.maj” Aleksandar Stevanović kaže da je upoznat sa incidentom i da će oba učenika biti kažnjena zbog tuče.

- Obojica učenika su sa istog smera – mehaničar grejne i rashladne tehnike. Prema našim informacijama do tuče je došlo kada su se momci pogledali popreko, i jedan drugom nisu hteli da se sklone sa puta. Dečak koji je odgrizao uvo M.D. takođe ima povrede - rekao je za Blic Stevanović.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • amel jahjagic

    22:22 // 29. 1. 2012.

    "Odgrizao uvo učeniku u tuči" asocira kao da je profesor ili neko drugi odgrizao uho uceniku, valjda "ucenik uceniku odgrizao uvo u tuci"

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: