Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:37, 31. 5. 2021.

Odloženo suđenje za nesreću na Bulevaru Medijana, odbrana tražila da se stručnjak upozna sa veštačenjem

sud Po drugi put odloženo suđenje; foto: T. T.

Zato što je odbrana angažovala stručnog saradnika iz oblasti psihijatrije i tražila dodatno vreme da se on upozna sa nalazima veštačenja o zrelosti i uračunljivosti vozača, ročište u suđenju 19-godišnjem N. S. iz Beograda, koji je optužen da je u saobraćajnoj nesreći na Bulevaru Medijana "audijem" izleteo na trotoar i usmrtio dečaka od 12 godina i 45-godišnjaka, neće biti održano 1. juna, već 14. juna, potvrđuju iz Osnovnog suda u Nišu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Milos

    16:01 // 31. 5. 2021.

    Dok se bahati balavci ne bace na robiju, nece ovom drustvu biti bolje!

    • Tuđe uništavaju svoje čuvaju!

      18:03 // 31. 5. 2021.

      Nisu samo balavci problem mene je svojevremeno u udesu povredio mrtav pijan i drogira muškarac koji je sedamdeseto godište i šta ništa
      platio je neku sitnu odštetu i izvukao se kao da ništa nije bilo, JOŠ IMAO VEZU U BOLNICI KOD UTVRDJIVANJA ALKOHOLA I DROGE U KRVI I U POLICIJI, prošlo vreme ALI JA I DALJE OSEĆAM BOLI a on cveta doveo ženu sa sela i pravi decu a ja decu još uvek nemam!

  • Des - pot

    14:13 // 31. 5. 2021.

    Ustaljena praksa, odugovlačenje,odlaganje i vešte akrobacije advokata odbrane u stilu mađiiničara, dovešće do toga da su žrtve krive za sopstvenu smrt

  • Sojic

    14:42 // 31. 5. 2021.

    Odlozeno sudjenje do sudnjega dana

  • Farsa

    15:38 // 31. 5. 2021.

    Nije bitno koliko ce da ga osude vec koliko ce da odlezi.. Mozda odlezi godinu dana i niko nece ni primetiti kada je izasao

  • Andjeo

    15:43 // 31. 5. 2021.

    Toliko je nepravde u poslednje vreme da sve postaje nepodnošljivo, koliko je takvih manijaka upropastilo ljude u saobraćajkama, voze besni pijani drogiraju se i kao po običaju unište nekog andjela, zakon im ide na ruku pa se izvuku i posle kad prodje vreme stvaraju svoje živote i porodice a tudj život uzeli ili uništili.

  • Stojko

    16:09 // 31. 5. 2021.

    Smešni ste, a da ne znate koliko. I, svi vam se smeju. I, sami se osmehujete sreći, koja vas je zapljusnula. Nemareći, što ste pravdu opoganili. Lepo vam je. Na tuđoj muci, puca vam kaiš.

  • KOVID20

    17:42 // 31. 5. 2021.

    Pa, s obzirom da je sin Željka Mitrovića nosio nanogicu 11 meseci a ubio je devojčicu na pešačkom prelazu, sa skoro 100km/h i pobegao da mesta nesreće, moguće je da ovog balavandera na kraju osude slično ili čak uslovno. Nema ljudi ovde prava i pravde, ovo je zaboravljena zemlja...

    • Srbistan

      04:01 // 1. 6. 2021.

      A snimci sa kamere pekare prekoputa NESTALI! Kao snimci sa naplatne rampe. Ovde će biti krivi nastradali, jer su ometali vozača šetajući po trotoaru!

  • Otpor

    20:20 // 31. 5. 2021.

    kako bi bilo da neko politicko dete strada,za 24h i baba i deda u zatvor dozivotno, a posto je"obicno"dete mora strucnjak?Razlog politicko dete ubica!

  • Prolaznik

    04:07 // 1. 6. 2021.

    Prolazim često pored mesta nesreće i stresem se kad pogledam umrlice. Neka Bog da snage porodicama poginulih. Pravda je možda spora, ali je dostižna, uvek.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: