Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:15, 23. 4. 2013.

| Hronika

Opet razbijeno staklo na Gradskoj upravi

Autor:M.S.Izvor:Južne vesti
razbijeno-staklo,-skupstina-grada.jpg

Dva portala od duplog stakla, debelog nekoliko milimetara koji se nalaze na Uslužnom centru Skupštine Grada Niša u Ulici Nikole Pašića 24, razbijena su sinoć oko 21,30 sati.

Ovo je drugi put da se ovo staklo našlo na meti pojedinca ili grupe u roku od samo petnaestak dana. Sada je "puklo" isto staklo kao i prošlog puta, kao i portal pored njega.

image-1366701231018-V

Prema rečima službenika Skupštine Grada Niša, to je sada učinila mlađa niska muška osoba sa trenerkom i kapuljačom na glavi.

Kako saznajemo, mesto napada su istražili kriminalistički tehničari, a nepoznato lice koje se "nameračilo" na ovu zgradu je pobeglo u pravcu Narodnog pozorišta.

image-1366701211098-V

Napadač je sada očigledno "jače zapeo iz lakta" jer je kamen prošli put ostao napolje dok je sada, uleteo u radni prostor. Jedan od ovih portala, veličine oko dva metra sa metar, bio je kamenovan nedavno, 8. aprila kada je po drugi put polomljen i izlog Kancelarije Milanskog edikta.

- Sada se kao i priošli put desio isti scenario. Napadač vidi kroz staklo gde je radnik obezbeđenja kome je kad polomi baš ovo staklo iza ugla, potrebno da zaobiđe ceo polukrug zgrade dok on za to vreme pobegne - kažu u Skupštini.

Ranije je gradonačelnik Niša Zoran Perišić najoštrije osudio razbijanje izloga SG Niša i Kancelarije za Milanski edikt.

- Ovo je jasan akt protiv organa grada. Očekujem od policije da pravovremenom reakcijom uhvati počinioce, da se isti pravno sankcionišu i da ubuduće deluju preventivno kako se ovakve stvari ne bi dešavale - kazao je Perišić u saopštenju Službe za poslove gradonačelnika, odseka za informisanje.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • LOGIČNO

    23:25 // 23. 4. 2013.

    Колико је зграда Градске управе тј. простор услужног центра удаљен од главне зграде Полиције у Нишу? Значи нигде у овом граду нисте безбедни, нити вам то неко гарантује! Јел тако или није?!

  • Branislav Petrović

    13:13 // 23. 4. 2013.

    Predlažem da policija neprekidno čuva prostorije uslužnog centra:)

  • Alex

    12:40 // 23. 4. 2013.

    Kamere ljudi, i nema brige

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: