Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:23, 18. 10. 2019.

| Hronika

Osnovci se potukli u dvorištu škole u Leskovcu, direktor potvrdio da je snimak predat policiji

Autor:B. S.Izvor:Južne vesti
pesnica
Direktor negira da je došlo do tuče; foto: flickr.com/Brendan Wood; CC

Nakon verbalne svađe, dvojica učenika Osnovne škole "Vuk Karadžić" u Leskovcu potukla se u školskom dvorištu, potvrdili su Južnim vestima u Školskoj upravi. Tuči je prisutvovala i grupa osnovaca, a direktor ove škole, koji je najpre negirao da se incident dogodio, kasnije saopštava da je i snimljen školskim kamerama.

Svađa dvojice učenika ove leskovačke škole eskalirala je tučom nakon održane nastave. Tuči je prisustvovala i grupa učenika, ali se ne zna da li je, osim dvojice dečaka koji su počeli kavgu, još neko učestvovao.

Iako je najpre rekao da ne zna sve činjenice, direktor ove škole Predrag Zdravković, nakon nekoliko pitanja novinara, promenio je mišljenje i rekao da tuče nije bilo.

Ti podaci ne treba da izlaze iz škole zbog toga što još nismo završili ceo postupak - rekao je najpre Zdravković, a nakon pitanja da li je i kada došlo do tuče, negirao je da se to uopšte dogodilo - Ne, nije. Doviđenja.

Ipak, u Školskoj upravi su Južnim vestima potvrdili da im je prijavljena tuča u ovoj školi i da su o svemu obavestili nadležne institucije, kao i Ministarstvo prosvete.

Nakon toga, stiglo je i saopštenje iz škole u kome demantuju medije koji su pisali o masovnoj tuči. Uz potpis direktora navodi se da je događaj snimljen nadzorom škole i da je snimak predat policijskoj upravi.

Obaveštavamo vas da ostali učenici koji su bili prisutni prilokom incidenta nisu navijali, niti snimali, već su pokušavali da razdvoje dvojicu učenika koji su se potukli, piše u mejlu.

Iz škole sada saopštavaju i da niko od učenika nije povređen.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • svabe ne prastaju

    07:57 // 19. 10. 2019.

    Moj sin je prskao drugove vodom u skoli i kazna,ovde u Berlinu,mu je bila da mesec dana cisti ucionicu posle nastave.Istog dana su me pozvali i skrenuli paznju,da ukoliko ovo ponovi,icice u internat.Tada je bio cetvrti razred.Bogami,dobro smo se zabrinuli,pa je imao dodatnu kaznu i kod kuce.Taj internat bi morali mi da placamo.

  • lek

    07:26 // 19. 10. 2019.

    Ukinuti izborne predmete i svakog dana po dva sata decu voditi da nesto rade,kako bi istrosila visak energije.

    • sozontije

      10:50 // 19. 10. 2019.

      Mogu da čiste školsko dvorište,učionice,da skupljaju lišće,da čiste sneg kada ga ima,da ih vode u prirodu da malo trče,da posade neki borić,brezu,da očiste neki park...Deca samo jedu nezdravu hranu,bulje u telefon i nemaju fizičkih aktivnosti.Odvesti ih peške do Čegra,banje,Bubnja..

  • Nislija

    13:33 // 18. 10. 2019.

    Zasto je ovo uopste vest?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: