Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:21, 21. 11. 2014.

| Hronika

Osumnjičeni za obljubu ćerke pušten iz pritvora

Autor:S. J., B. R.Izvor:Južne vesti
policija

Zastavnik iz sela kod Žitorađe (35), koji je pre 2 nedelje pritvoren zbog sumnje da je obljubio trogodišnju ćerku, nakon žalbe njegovog advokata, pušten je da se brani sa slobode.

Žalba je usvojena nakon izveštaja veštaka Instituta za sudsku medicinu u Nišu u kome piše da devojčica ima povrede polnog organa, ali da nije silovana. 

Nadležni još rade na razotkrivanju ovog slučaja.

Podsetimo, osumnjičenom je, nakon što ga je policiji prijavila supruga sa kojom je u brakorazvodnoj parnici, pre 14 dana bio određen pritvor do 30 dana.

Kako smo tada saznali, devojčicu je majka odvela kod lekara jer je primetila da ima krv na genitalijama kada je pregledom utvrđeno da ima povrede. Majka je zatim supruga prijavila policiji jer je, kako tvrdi, ćerka desetak dana pre prijave bila kod njega.

Prema rečima socijalne radnice iz Žitorađe Slađane Aleksić, u ovoj porodici je ranije više puta bilo prijava od oba supružnika za međusobno fizičko zlostavljanje, a u toku je postupak utvrđivanja podobnosti roditelja za starateljstvo.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • milan

    11:52 // 25. 11. 2014.

    Pravosudje nam je unistio ds a sada sns

  • Pera_detlic

    20:00 // 23. 11. 2014.

    Znam da se po zakonu svima mora dodeliti advokat, ali kako dozvoliti da se ovo cudo brani! Kazem ovo cudo jer po meni covek ovako nesto nikada ne bi uradio! Momentalno u zatvor da truli tamo.

  • Marija

    13:30 // 22. 11. 2014.

    Ajkula u kucnom pritvoru, silovatelj na slobodi...verovatno cu ja morati da lezim zatvorsku kaznu za tri kazne za parkiranje, koje necu da platim.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: