Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:31, 22. 11. 2019.

| Hronika

Otac studenta osumnjičenog za umešanost u ubistvo Ivanovića: Moj sin daje izjavu u niškoj policiji

Autor:A. Stankov, Lj. MitićIzvor:Južne vesti
policija
Osumnjičeni za umešanost u ubistvo zaparavo studenti iz Kuršumlije; foto: printscreen

Prema tvrdnji oca Ivana Dimitrijevića, jednog od, prema navodima kosovske policije, osumnjičenih za povezanost sa ubistvom Olivera Ivanovića, Ivan i njegov drug Miloš Radosavljević su trenutno u niškoj policiji gde daju izjave. Otac Mirko kaže da mladići, rođeni Kuršumličani, nemaju nikakve veze sa ubistvom i da su studenti u Kosovskoj Mitrovici.

Da su na slici koju je juče objavila kosovska policija Ivan i Miloš, studenti iz Kuršumlije, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Ivanov otac kaže da su svi bili iznenađeni kada su saznali da su njegov sin i njegov drug na tim slikama i naglašava da mladići nemaju nikakve veze sa ubistvom političara sa Kosova.

To nikakve veze sa vezom nema. Njih to ništa i ne interesuje, ni politika, ni ništa. Oni su tamo išli zajedno i studirali. Miloš je druga godina, a moj završava. On je upisao master - priča Mirko Dimitrijević.

Dodaje da njegov sin i ne prati TV program i da je i njemu i Marku drug javio da su vest dana u svim medijima.

Kada mu je drug to javio on se zaprepastio. Kaže, ne znam šta da radim. Pa je išao odmah u policiju ovde, a oni su mu rekli da ide u Niš, sada je ne znam kako ide ta procedura - kaže Ivanov otac.

slika Ulica u kojoj živi osumnjičeni Ivan; foto: LJ. M.Momci su trenutno, kako kaže Mirko Dimitrijević, u niškoj policiji gde daju izjave povodom svih dešavanja. Kako kaže, sa sinom ne može trenutno da se čuje, jer mu je u policiji privremeno oduzet telefon.

Ovu informaciju za sada nisu potvrdili ni u policiji, a u Tužilaštvu kažu da to nije njihova istraga.

U predmetu povodom ubistva Olivera Ivanovica postupa Specijalno tuzilastvo Kosova, tako da mi nemamo bilo kakve informacije - napisali su iz Višeg tužilaštva.

Podsetimo, kosovska policija juče je objavila fotografiju dvojice mladića za koje se, kako su rekli sumnja da su umešani u ubistvo Olivera Ivanovića.

Oni su navodno snimljeni kamerama u Ulici Lole Ribara u Kosovskoj Mitrovici, ulici u kojoj je Ivanović živeo, u danu ubistva.

Iste večeri je predsednik Vučić na konferenciji za novinare rekao da se radi o dvojici Kuršumličana koji studiraju u Mitrovici, da su toga dana imali kolokvijum i da sa ubistvom nemaju veze.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: