Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:14, 16. 7. 2023.

Otac svedoči da su vršnjaci pretukli 15-godišnjaka u dvorištu niške škole

oš ratko vukićević Napaala ga grupa mladića u dvorištu osnovne škole; foto: printskrin/Google street view

U noći između petka i subote je grupa mladića pretukla 15-godišnjaka iz Niša - to svedoči njegov otac Marko Došljak, koji tvrdi da ga je prvo jedan vršnjak udario, a kada je pao šutirali su ga po glavi i telu i naneli mu teške telesne povrede. Otac ističe da dečak nije u životnoj opasnosti, čeka operaciju jagodične kosti, ali je jako potresen i ljut jer ne zna zašto mu se ovo nasilje desilo. Iz niške policije su samo potvrdili da im je prijavljena tuča.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Komšija

    13:25 // 16. 7. 2023.

    Kad zovneš policiju, oni kažu, deca, imajte razumevanja!

  • ***

    13:35 // 16. 7. 2023.

    Klinci nisu normalni.Toliko zla i obesti je u ovoj deci da normalan covek ne poveruje. Roditelji, gde ste.Inace, Dosljaka, oca pretucenog decaka, znam i veoma su normalna porodica.Brz oporavak detetu.

    • Kimi

      18:17 // 16. 7. 2023.

      Na Islandu su imali velikih problema sa maloletnickom delikvencijom, problem su resili tako sto su:
      1. Zabranili boravak maloletnim licima do 23:00(ili 00:00), patrola policije je isla zajedno sa grupom RODITELJA i vracala maloletnike kuci.
      2. Obavezni trening bilo kog sporta, svi su besplatni, a najvise ih je islo na fudbal. Islandjani tvrde da plasman na EP duguju toj odluci.

  • Ana

    13:46 // 16. 7. 2023.

    Tinejdžeri se tuku za vreme raspusta?! Klinac od 12 godina izboo svoju sestru za vreme raspusta?! Hajde brzo smislite i sada kako su i za ovo krive škole, direktori, psiholozi, pedagozi, nastavnici. Nemoguće da je do roditelja ili MOŽDA ipak jeste??? Suspendujte sve zaposlene u prosveti, a razmnožavanje neka bude dozvoljeno svakom nečoveku.

  • Da je školsko bilo zaključano i obezbedjeno

    13:54 // 16. 7. 2023.

    Desilo bi se negde drugde, ali ne bi bilo u školsko.

    ŠKOLSKA DVORIŠTA SU RUGLO I SRAMOTA ...

    • Var tehnolog

      06:51 // 17. 7. 2023.

      Udaraju ti minuseve i ne kapiraju poentu;
      Skolska dvorista su svacija i nisija, sluze za ispijanje piva ,drogiranje, galamu,saranje po zidovima, parkiranje vozila ...
      Skolu zatvore,njeno dvoriste prepuste vandalima, besposlicarima i onima koji kao " vladaju tom teritorijom" ! Pa,onoliki Cair, iza ledja, sedis u dvoristu skole. Momku brz oporavak, junacima maloletnicki zatvor !

  • Niš

    14:33 // 16. 7. 2023.

    "Bravo za 60 roditelja" što su im deca zrela za popravni dom. Dečaku i njegovoj porodici dobro zdravlje želim. A ove delikvente, sve po imenu i prezimenu i slikom u novine i u popravni dom. Ili još bolje, od septembra da prazne kontejnere u delu grada gde žive i idu u školu. Bez mogućnosti novčane kazne.

  • Petar SNS

    16:46 // 16. 7. 2023.

    Neću da pričam osetljiva tema . Strašno je to . Ali kao da provejava politika u jednoj rečenici nemoj da vas zavedu . Samo da mi se objasni zar nije bilo nasilja 90ih 2000 pre 10 godina i sada . Bilo ga je uvek . SAMO INTERNET je svima dostupan pa se čini više . Znate Ja sam dete 90 tih tada su se nosile bombe pištolji obračuni svaki dan . Ekipe komrenske durlanske paliluske bulevarci kriminal .

    • Tajanstveni Alan

      07:02 // 17. 7. 2023.

      Znas,ima nas starijih od tebe, koje nije zanimalo ono o cemu pises,90- ih ! To su sve radili selci,kojima i ti pripadas, obicni, normalni ,mladi ljudi , gledali da se provedu, vide neki koncerat, izlozbu, festivale, upoznaju druge ljude. Budale su se tukle a pametni,kulturni i normalni, su izbegavali taj polusvet, kome ,ocigledno, si se divio !

    • Aca

      09:18 // 17. 7. 2023.

      Petre, evolicija je rec koja oznacava neki vid razvoja i u civilizovanom drustvu oznacava napredak u dobrim stvarima, boljem zivotu, odnosima medju ljudima itd. To sto ti uporedjujes kakvi smo bili pre 30 godina znaci da nas je tvoja sekta vratila na taj nivo. Nekada su se tuce zvale "ferke" ako se secas, sada toga nema. Ovi sto napadaju u coporu su kao jedinke kukavice

    • Qgo

      09:44 // 17. 7. 2023.

      Citaj pazljivo u pokusaj da ukapiras: kacio sam se u svoje vreme (sredinom osamdesetih) i sa palilulcima i sa durlancima. Bilo je i pretnji i psovanja i vadjenja nozeva ali su i jedni i drugi par meseci posle sukoba kada se sretnemo u gradu poceli da mi se javljaju sa "Zdravo brate!" Niije bilo potrebe da ih prijavljivljujem policiji, sve smo sami resavali. Tako je bilo nekada...

  • Saki

    19:05 // 16. 7. 2023.

    Mi odrasli smo jedini uzroci ("krivci" tj. odgovorni) za sve što se dešava u društvu pa i ovakvi primeri agresije i nasilnosti. Krivi smo jer prihvatamo da nevrednosti imaju "vrednost" a vrednosti su "bezvredne", "bagatela", "beskorisne". Svojim ponašanjem (ne rečima) dajemo primer mladima šta je i"ispravno" i "poželjno" a šta ne. Onda se licemerno"iščuđavamo" i "sekiramo" zbog vršnjačkog nasilja.

    • Auttrikter

      07:10 // 17. 7. 2023.

      Srpsko drustvo tone sve nize, ka totalnom dnu !
      Samozivnost je tolika, da mu ni deca ,vise,nisu vazna, i svako ima pomisao: " Ma,nece moje da diraju, za druge me briga"! Narodi koji nemaju sabornost, brigu i za stare i mlade, kojima televizije vaspitavaju decu, definitivno ce propasti !
      Poenta glupih Srba,koji su nadvladali pametne je- Vazno je da za mene ima, dok zivim,posle nek bude propast!

  • Nije da tata voli ovakve stvari ali sa s****m ne mozes drugacije

    20:34 // 16. 7. 2023.

    Za ovo su krivi roditelji te dece koja su bahata.Ovo nema veze sa decom ali ja kazem iskreno da se mom detetu ovako nesto desi lelelelel,verujte mi ta porodica se seli iz Nisa u roku od 24h.

    • ACKO

      22:50 // 16. 7. 2023.

      Ako sam ga vaspitavao od malena:
      Da poštuje starije
      Da ustane u autobusu i pomogne baki,deki da sedne.
      Da se uljudno javi sa,dobar dan,dobro veče,dobro jutro.
      Da bude uvek na pomoći drugu ili drugarici
      Da bude solidan učenik
      Da su mu roditelji najbolji prijatelji koji mu žele sve najbolje
      Da bude uvek pristojno obučen
      Da se bavi sportom
      I sad se pojave tamo neki da ga maltretiraju e onda

    • Milorad

      08:40 // 17. 7. 2023.

      Deca su banata jer su im i roditelji takvi bahati i nevaspitani.U Babusnici se odrzava turnir a oni svojoj deci nakupovali lasere pa svetle ljudima u oci a roditelji ih bahato stite.

  • Urgentno stanje

    21:12 // 16. 7. 2023.

    Spustiti taj prag odgovornosti na 12godina i da robijaju. Roditelji,ako im se to ne svidja, neka pocnu da objasnjavaju deci na vreme (tu negde OD RODJENJA) koje ponasanje ih salje direktno na robiju. Ovi civilizovani neka objasnjavaju gde i sa kim se ne vucarati jer moze kobno da bude.

  • Aleksa Jelić Floyd

    09:34 // 17. 7. 2023.

    Katastrofalno stanje sa decom i omladinom.obzirom kakva je muzika oko njih,tetovirane nožice i razvedeni roditelji nije ni čudo u kom pravcu sve to ide...O nesposobnosti za život mladih parazita govori i činjenica da naručivanje hrane je postala svakodnevnica za njih.Treba reagovati na svaki od ovakvih slučajeva sa najtežim sankcijama za nasilnike kao i za roditelje.Ne prepuštati ništa slučaju.

  • Zoran Stojanović

    09:39 // 17. 7. 2023.

    Pogledajte kakvi su im sve uzori. Rasta,buba,Relja,voyage,Milica Pavović,Aca lukas itd...Ko su bre ti likovi?Pogledajte samo šta simbolizuju i šta govore u pesmama...Sve je jasno...Definitivno da treba spustiti krivičnu odgovornost na 12god. A uvesti i nultu toleranciju za nasilje a pogotovo u školama.

    • STOJAN

      21:01 // 17. 7. 2023.

      STRAŠNO.
      Šta nam je najbolje učiniti da prestane ovo ludilo.
      A zamisli pa da im uzor budu čelnici SNS i kobajagi rukovodioci Direkcije za prevoz.
      Samo vaspitavati decu da budu pošteni,čestiti i da završavaju visoke škole.

  • Joca

    10:59 // 17. 7. 2023.

    Srbija protiv nasilja. Strasno gde nam je otislo drustvo, vreme je za rucnu kocnicu.

  • Strah

    12:06 // 17. 7. 2023.

    Ja se plasim ovih klinaca danas. Bezim kao djavo od krsta kad ih vidim u grupicama kako se krecu po gradu. Imam 27 godina i plasim se 15- ogodisnjaka. Toliko o tome.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: