Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:54, 16. 12. 2011.

| Hronika

Otkriveni ilegalni imigranti u Nišu

Autor:N.T.Izvor:Južne vesti
autobuska-stanica-nis
arhivska fotografija; foto: Aleksa Ranđelović

Pripadnici granične policije otkrili su jutros na autobuskoj stanici u Nišu grupu od 14 državljana Avganistana i Pakistana, koji nisu posedovali pasoše.

Od tog broja, kako je saopšteno, 8 je bilo iz Avganistana i 6 iz Pakistana, a čak petoro je bilo maloletno.

Maloletnici su smešteni u prihvatilište i kažnjeni ukorom, dok je punoletne imigrante sudija za prekršaje kaznio sa 12 dana zatvora, saopšteno je iz MUP Srbije.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • otto design

    10:18 // 20. 12. 2011.

    Nislije pa sta vas cudi, cak do Pakistana i Avganistana se culo da u Nisu moze lepo da se zivi i sa platom od 150 eura. A policiji svaka cast, mene legetimise pandur svako vece ispred moje zgrade u centru Nisa, a postavili ga da cuva Dzamiju. Zaista tezak posao da razotkrijes grupu og 14 Avg. Pak. Kako vas bre nije zao, razumem da treba da poseduju dokumenta ali cim se nalaze sa svojom decom sigurno nisu dosli cak u Nis ako im je tamo bilo dobro. Mi treba kao u Italiji da napravimo taktiku, da uz pomoc njihove radne snage podignemo nivo standarda, za uzvrat im damo pravo na slobodu kretanja, i normalno iskljucim Beograd iz tog plana inace ostace nam sipak.

  • Milan Markovic

    09:49 // 20. 12. 2011.

    Pazi ovo eeeeejjjjjj PRIPADNICI granicne policije otkrili su jutros grupu od 14 Avganistanaca i Pakistanaca, svaka vam cast, bas je bilo tesko otkriti ih u Nisu na A.S. Svaka cast za nasu policiju. Koliko je mladih momaka stradalo i osakaceno tokom leta od istih pocinioca oko 14...a vi bitno resavate probleme i kaznjavate decu ukorom i odvajate ih od roditelja, malo im je sto su pobegli iz svog doma pa im fali jos malo trauma kroz zivot.

  • Davor Todorović

    22:45 // 18. 12. 2011.

    ,,Maloletnici su smešteni u prihvatilište i kažnjeni ukorom"
    HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAH
    Ukor ima znaš kakvo dejstvo na Pakistanca i Avganistanca. Evo sad maloletnici već razmišljaju o tome zavhaljujući silnim ukorima kako da menjaju svoj život.
    Ja sam za to, lansirati sve to odakle je došlo. Mi jadni neznamo šta ćemo sami sa sobom, još ćemo da vodimo brigu o azilantima koji beže iz svoje zemlje. Neka traži pravdu i neka rešava problem u drugoj zermlji.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: