Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:30, 4. 6. 2017.

| Hronika

Izvedena simulacija: Teroristi upali u hotel Ambasador

Autor:RedakcijaIzvor:Južne vesti
Detalj iz simulacije
Detalj iz simulacije; Foto: printscreen RTS

Jake polijske snage upale su u zgradu Radničkog univerziteta i hotela "Ambasador" nakon što su u njih, tokom Samita lidera regiona ušli teroristi - ovako je u najkraćem izgledala jedna od simulacija koje su izvedene u sklopu obeležavanja Dana policije u centru Niša.

Simulacija napada Simulacija upada u zgradu; Foto: printscreen RTS Tokom vežbe su policajci u zgrade "upali" sinhronizovano iz helikoptera i sa zemlje.

Prethodno je izvedena vežba u okviru koje su policajci sprečili teroriste da napadnu deo obezbeđenja Samita zemalja regiona.

Pored ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića i gradonačelnika Niša Darka Bulatovića, obeležavanju Dana policije prisustvuju i direktork BIA Bratislav Gašić i predstavnici pojedinih stranih ambasada. Simulacija terorističkog napada Simulacija terorističkog napada; Foto: Printscreen RTS

Zbog proslave je saobraćaj u Nišu znatno otežan. Zatvorene su skoro sve ulice u užem centru Niša, a tokom dana će biti zatvorene i druge, pa se građanima ne preporučuje da danas koriste automobile u gradu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • vanja

    22:07 // 5. 6. 2017.

    Beograd je pre 200 godina i vise pravljen da bude glavni grad i on kao takav moze da ponese teret parada i skupova.Da li bi u hotelu Slavija ili u nekoj skoli u centru Bgd upadali policajci kao u Nišu.Ovde zatvorite jedan bul.i ceo grad je u haosu..,a ovo je trajalo 4 dana

  • Durlan

    15:22 // 5. 6. 2017.

    Zgrada Radničkog univerziteta i hotel "Ambasador"....
    kakvo ruglo u centu 'grada'..

  • onoredebalzak

    09:23 // 5. 6. 2017.

    дан полиције а на свечаној бини нигде пензионера полиције, који су своје здарвље а неки и животе дали служби,уместо њих неки полусвет.....

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: