Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:00, 10. 4. 2019.

Pas pobegao iz dvorišta i ujeo dečaka kod Osnovne škole "Čegar"

800x600-OS-Cegar-Nis-JV Vlasnik kažnjen sa 6.000 dinara; foto: JV

Povredu butine zadobio je 15-godišnji dečak kada ga je ujeo pas, kod niške Osnovne škole “Čegar”. Povrede su sanirane, kažu u niškom Kliničkom centru, dečak je poslat kući, a vlasnika psa koji je pobegao iz dvorišta, komunalna policija je novčano kaznila.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Mara

    15:26 // 10. 4. 2019.

    Nisu životinje krive.Neodgovono vlasici i narod koji dira životinje bez potrebno

    • sozontije

      15:42 // 10. 4. 2019.

      Daj Maro,dosta vise.Niko ne trazi da se kazni zivotinja,vec njen vlasnik.

  • mirjana

    16:37 // 10. 4. 2019.

    ma koja novcana kazna treba zatvor

  • mirjana

    16:52 // 10. 4. 2019.

    hitna smena gradonacelnika je je grad nebezbedan a komunalna policija umesto da kontrolise drzanje pasa gde je zabranjeno psu na metar od ograde ona juri putnike koji nemaju autobusku kartu bruka i sramota za grad

  • na kucu na macu

    19:28 // 10. 4. 2019.

    Nasiroko je poznat "Cairski klan", copor pasa lutalica, dobro uhranjenih i nervoznih, koji zavode red tik uz osnovnu skolu. I tako mesecima. Ujedaju, napadaju bicikliste i slicno. Da li oni imaju neku vezu pa ih niko ne dira? Grad je strava i uzas.

  • ja

    06:27 // 11. 4. 2019.

    samo 6000 !!! eutanazija po hitnom postupku za psa, a gazdi kazna od hiljadu evra! Oformiti Društvo za zaštitu ljudi od društava za zaštitu životinja!

  • deni

    21:15 // 10. 4. 2019.

    Nama su bitniji psi od dece e zato cemo da izumremo i necemo postojati kao nacija jer nama je sve prioritet osim potomstva. Imamo drustvo za zastitu zivotinja, a da li imamo drustvo za zastitu dece.

  • Арчибалд Рајс

    23:02 // 10. 4. 2019.

    Стара тема. Ништа се научило није. Купујеш краву ? Може. ПРЕ тога се ЕДУКУЈЕШ. Купујеш папагаја ? Може. ПРЕ тога се ЕДУКУЈЕШ. Узимаш пса ? Може. ПРЕ тога се ЕДУКУЈЕШ. Није крива комунална што се ВЛАСНИЧКИХ паса тиче већ власници истих. У мом крају има доста "јаких" раса паса а ограде лабаве, жичане, да прескочиш из места, а камоли пас. Изађе пас, покида ти дете. Ја полицију чекати нећу.

  • Wumbo

    15:17 // 10. 4. 2019.

    Prekrsajni nalog od 6.000 a za ujed psa se dobija 80.000 od grada? Udarite gospodinu koji ne cuva svog psa kaznu sa kojom ce da plati i troskove zdravstva (vakcina, dolazak hitne pomoci...), troskove koje bi grad platio kao odstetu zrtvi, troskove veterinarske inspekcije, komunalne policije i dodatno kaznu za ugrozavanje bezbednosti. Da vidite kako bi vlasnici pazili na sve, od povoca do korpe

    • Oscar Pitagor

      21:18 // 10. 4. 2019.

      Не само то. Дете је гарант доживело и трауме психичке природе. Пошто у Нишу (можда) не постоје људи специјализовани за брисање таквих трума из дечјег мозга, подсвести и читавог тела - наплатити трошкове лечења у специјализованим установама. Можда и ван земље - ако треба. Нека БАХАТИ власник прода кућу-али нека се дете спаси.
      Лично сам као клинац након јурњаве и уједања пса добио дијабетес.

  • zoza niš

    08:27 // 11. 4. 2019.

    osobe iz društva za zaštitu životinja bi trebalo neke stvari da rade sa ljudima a ne sa psima
    pri tome mislim da bi trebalo da ljude beskućnike(naročito decu)udomljavaju hrane i štite a ne pse

    • блаже дорић

      16:40 // 14. 11. 2019.

      Псета су најбољи пријатељи човека они имају душу тврдња свештеника да животиње немају душу није тачно ја мислим да свештеници варају народ бог Перун тврди пас је од бога Велики поздрав од блаже Kanagroo New Soth Wales

  • Nišlija Iz Čalija

    15:04 // 10. 4. 2019.

    Dajte, rešite već jednom problem sa tim psima! Decu nam ujedaju psi koji imaju vlasnike, a šta tek reći o sve većem broju lutalica koji napadaju ljude

  • vozdovac

    18:49 // 10. 4. 2019.

    Pitam ove "zastitare" da li smem da trujem pacove,koji nam se setaju zgradom?

    • Milena

      23:28 // 10. 4. 2019.

      Ne brini Vozdovac, kako je krenulo, uskoro ce zabraniti i deratizaciju. Pobogu i to je zlocin prema zivotinjama.

  • Ljubica

    21:46 // 10. 4. 2019.

    Ja licno volim zivotinje ALI mora postojati neki red! Ovim putem pozivam sva drustva za zastitu zivotinja koja su inace napravila sav ovaj haos po nasim ulicama, da ODMAH skupe svoje dzukce i odvedu ih u njihov azil JER smo svi pod opsadom od 22h- 7h!!! Hajde neka neko proba da u tom vremenu krene sam od vojne bolice do C.pevca!!!

  • Legalista

    21:52 // 10. 4. 2019.

    Kriva je komunalna policija jer ne radi svoj posao, zasto se ne kaznjavaju vlasnici koji drze pse nezakonito: bez korpe, bez povodca, bez cipa kojim bi se ustanovilo ciji je pas, porez na drzanje pasa kao i drakonske kazne za ovakve slucajeve kada vlasnicki pas ujede jer time direktno ugrozava neciji zivot setimo se sta se desilo pre par dana u Pancevu, ali nadlezni nista ne preduzimaju.

    • Ljubica

      23:06 // 10. 4. 2019.

      Bezbroj puta sam zvala Medianu pa oni upute na kom.policiju a oni na policiju a isti na doticnog Grozdana iz Mediane.....i tako u krug tacno 4 meseca! A ko je nadlezan? Pa naravno zakon koji je donela verovatno moja baba, a u do tada lutrija koga ce psi osakatiti a koga sami gricnuti!

  • komsija

    21:55 // 10. 4. 2019.

    samo da podsetim na iligalni azil na keju gabrovacke reke kod merkatora. kakvi carevi, 10 godina im niko nista ne moze. imspekcije ih zaobilaze, mediji sklanjaju...mafija.

  • Pera

    15:44 // 10. 4. 2019.

    A da je konjska zaprega u punom galopu uletela u školsko dvorište, šta bi tada bilo?

    • Posmatrac

      19:41 // 10. 4. 2019.

      Nista. Roming je besplatan u Srbiji! :D

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: