Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:57, 21. 2. 2020.

Peticija protiv MHE u Prokuplju pod istragom, potpisnici pozivani u policiju

policija Policija u Prokuplju ispituje potpisnike peticije i proverava potpise; Foto: Lj. M.

Prokupačka policija je po nalogu Osnovnog tužilaštva potpisnike peticije za zabranu gradnje mini-hidroelektrana na teritoriji Prokuplja juče pozivala na razgovor i proveravala verodostojnost njihovih potpisa. Peticiju je potpisalo 2.178 građana, a u Tužilaštvu su potvrdili da je proveru dopisom tražila Gradska uprava Prokuplja, pod sumnjom da su pojedini potpisi falsifikovani.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • profesionalac

    14:41 // 21. 2. 2020.

    Neko namerno blokira rad policije, koja zbog ovoga, treba da pozove 2178 građana i da ih pita "da li je ovo vaš potpis".....

  • nisliski mohikanac

    16:13 // 21. 2. 2020.

    zao mi je nasih predak, gvozdenog puka i hiljada drugih junaka,da su znali kakvi ce ljudi ovde ziveti za sto godina....nas mi nije zao..

  • Žarko Grujić

    09:04 // 23. 2. 2020.

    Pa da se dogovorimo.Tužilaštvo i policija dužni su da dostavi na treženje stranke zahtevanu informaciju.A onda gospodina koji je podneo zahtev(samo ako je zainteresovana strana ne), podneti nadležnom tužilaštvu prijavu za korupciju(trgovina uticajem).Iza ovog se krije žešća korupcija "partija" -investitor.

  • Slobodarac

    09:46 // 24. 2. 2020.

    Policija samo radi svoj posao - cuva vladajucu klasu i klasni poredak. Nema vise narodne milicije, svi su brutalni kao americki policajci, i u Evropi i posebno na Balkanu. Od obicnih gradjana prave kriminalce, posto su prave kriminalce prekrstili u investitore.

  • LudiMilojko

    15:16 // 1. 5. 2020.

    Dejavu ista prica se ponvalja,tako su isto sa starim grobljem.Na kome bila zrtve zakopane iz prvog svestkog rata.Pa kad dosao jedan Francuz sa porodicom da pokaze gde mu je rod sahranjen.Covek imao lepo da zatekne 3 nova solitera sazidano.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: