Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:23, 3. 1. 2020.

| Hronika

Petnaesti dan potrage za otmičarem iz Malče, ministar policije na radnom doručku

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
monika
Potraga se nastavlja za otmičarem; Ilustracija; foto: JV

“Kolege su na terenu” je sve što zvanično mogu da kažu u niškoj policiji na pitanje o Ninoslavu Jovanoviću, poznatom kao “Malčanski berberin” koji je već 15 dana u bekstvu nakon otmice 12-godišnje Monike Karimanović. Devojčica je pronađena prošle nedelje, a policajce koji otmičara traže u okolini Niša posetio je ministar Nebojša Stefanović na, kako je rečeno, radnom doručku.

Sinoć se pojavila informacija da je potraga preusmerena na niško naselje Duvanište, ali kako nezvanično saznajemo, reč je o dezinformaciji koju su plasirali pojedini tabloidi.

Zvanično nema pomaka u traganju za Jovanovićem.

Kolege su na terenu - bili su kratki u niškoj policiji.

N1 piše da je poziv upućen vlasnicima vikendica na potezu između Niša i Knjaževca da obiđu svoje objekte, jer je izvesno da se otmičar unapred pripremao za besktvo i skladištio hranu i vodu.

radni doricak Ministar Stefanović na radnom doručku; foto: MUPMinistar policije Nebojša Stefanović organizovao je danas radni doručak za sve pripadnike MUP-a koji su učestvovali u potrazi i koji, kako kaže, i danas neumorno tragaju za otmičarem Jovanovićem.

Nadam se da ćemo uskoro pronaći ovog zločinca, koji je odgovoran za jedan od najmonstruoznijih akata koji smo imali prilike da vidimo u prethodnoj godini. Hvala svima koji su učestvovali u pronalasku male Monike. Tim ljudima iz MUP-a dugujemo neizmernu zahvalnost i drago mi je da vidim da sa istom energijom i snagom nastavljaju posao dalje - rekao je ministar Stefanović.

Podsetimo, Jovanović je Moniku oteo 20. decembra u Brzom Brodu na putu do škole. Ona je pronađena 9 dana kasnije u Pasjači, a trenutno je na oporavku u niškom Kliničkom centru.

Inače, reč je o višestrukom povratniku silovatelju koji je već robijao zbog ovog krivičnog dela.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Kapisla

    09:33 // 8. 1. 2020.

    Djački govor ministra Stefanovića oslikava ne samo partijsku policiju već kompletno podeljeno društvo.
    Jasno je da su potragom za seviljskim berberinom koordinirali iz Bgda jer su svi predhodni iskusni policijski kadrovi penzionisani , naravno zbog nelojalnosti novim političarima.
    Sreća naša da nam u državu nije upala neka Al kaida.

  • Branimir Rančić

    16:35 // 6. 1. 2020.

    Malčanska priča nije završena. Oslobodiće ga sudija Majić uz pomoć advokata Gajića. Pa sve jovo nanovo. A i pitanje je da li će javni tužilac podneti optužnicu????

  • Milance

    09:41 // 4. 1. 2020.

    Sada se vidi nesposobnost niških rukovodioca policije!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: