Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:17, 23. 7. 2018.

| Hronika

Pijani maloletnik pretukao lekarsku ekipu u Prokuplju

Autor:Lj. M.Izvor:Južne vesti
Hitna pomoć
Lekar i vozač saniteta "provukli" se sa ogrebotinama, sestri polomljen prst; Ilustracija; Foto: JV

Nakon što su pokušali da ga ubace u sanitet jer je bio bez svesti, najverovatnije od konzumiranja velike količine alkohola, 17-godišnjak se u jednom momentu probudio i počeo da udara medicinsku ekipu, a u opštem metežu najgore je prošla medicinska sestra koja je zadobila prelom prsta.

U Domu zdravlja kažu da je njihova ekipa tokom vikenda intevenisala po pozivu građana koji su prijavili da je u Ulici Veljka Vlahovića u Prokuplju primećen mladić kako leži na putu.

Ekipa Hitne službe je zatekla mladića na ulici u besvesnom stanju, pa su pokušali da ga ubace u vozilo kako bi mu se ukazala medicinska pomoć. Međutim, u jednom trenutku on se osvestio i pokazao toliku agresivnost da je prava sreća da je ekipa izvukla živu glavu – kažu u Domu zdravlja.

Ističu da je bilo gotovo nemoguće obuzdati mladića i da je to na kraju pošlo za rukom policiji koja je stigla u međuvremenu, nakon čega su i mladić i medicinska sestra prevezeni u prokupačku bolnicu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • VOJCA

    13:18 // 25. 7. 2018.

    Ne odobravam da se razumemo .. Ali kao sto rece neko Koliko su oni propusta uradili Koliko gresaka napravili Koliko neljubaznosti neprofesionalizma Dosta Prokupcana zna kakvo je zdrastvo u nasem gradu Slazem se da ovakve treba sankcionisati Ali gospodo medicinari MNOGI OD VAS TREBA DA DOBIJU OTKAZ S obzirom da pravite katastofalne greske Ako trazite pravdu Ona treba da vazi i za vas ....

  • Lidija Paunović

    00:20 // 24. 7. 2018.

    Нико од читалаца нема коментар на то да су здравствени радници били изложени агресији и да су задобили телесне повреде?

    • Dejan

      13:45 // 24. 7. 2018.

      Smatram da su dobrim delom za to krivi upravo zdravstveni radnici. Gde je najava štrajka, reakcija sindikata i ministra? Pre svega nedostaje inicijativa ljudi koji rade u zdravstvu. Napad na policajca je udarna vest u Srbiji a napad na ekipu hitne pomoći koja svaki dan spase po nekoliko života je za državu i većinu građana nebitno...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: