Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:43, 25. 7. 2013.

| Hronika

Pirot: 35 ovaca stradalo u požaru

Autor:Vladimir VeljkovićIzvor:Južne vesti
POZAR-KOSTA-JUZNE-VESTI.jpg
Ilustracija

U velikom požaru koji je izbio u pirotskom selu Izvor na imanju porodice Krstić stradalo je 35 ovaca, dok je domaćin uspeo da spasi 10 krava.

Požar je izbio u toku noći, oko 2:45h, a vatra se širila velikom brzinom.

- Čuli smo neku buku i izašli smo napolje i videli neverovatan prizor. Vatra se širila veoma brzo. Uspeli smo da spasemo 10 krava, ali za ovce nije bilo spasa. Moje domaćinstvo je osigurano i nadam se da ću uspeti da nadoknadim barem deo štete – kaže vlasnik imanja Ljubiša Krstić.

Veoma brzo intervenisala je i vatrogasna ekipa, ali nije mogla da uradi puno jer je vatra zahvatila i 5.000 bala sena i drvenu građu koja je takođe izgorela.

Tokom dana mesto požara obišao je i pomoćnik predsednika opštine za poljoprivredu Goran Popović, pa se očekuje da i Opština Pirot pomogne Krstićima koji su pretrpeli veliku materijalnu štetu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Al Galil el-Mafios

    02:09 // 26. 7. 2013.

    zaboravili ste da pomenete i to da u zgradi nije bilo struje i da se u sred mrkle noci upalila sama od sebe O:-). Nije ni cudo sto su i policijski sluzbenici izlazili da prave uvidjaj.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: