Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:37, 22. 6. 2012.

Pirot: vozač pretio policajcima

Policija, foto Aleksandar Kostic ILUSTRACIJA JUZNE VESTI Ilustracija

Pirotska policija uhapsila je D.V. (32) iz Pirota zbog vređanja i pretnji policajcima koji su ga legitimisali tokom kontrole saobraćaja.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • pirocanac

    06:32 // 29. 6. 2012.

    apelujem na vas novinare da propratite malo desavanja u pirotu i da ukazete na kriminal u pirotu i na te takozvane zestoke momke sto se voze kolima po trgu,a policija sta radi hapsi male jajare a velike ribe se voze dzipovima po centru tuku kog hoce i svi su nekaznjeni....
    u pirotu svakog vikenda il je neko izboden,stangliran cak upucan i niko nista!!!
    Ministru policije apel da hitno poseti pirot i proceslja kroz redove pirotske policije!!!

    • odgovor pirocancu

      10:23 // 29. 6. 2012.

      Bolje da uputis apel ministru policije da poseti Tigar AD sa nekoliko marica ili bolje autobusa...to je prafa pirotska mafija...svi znamo da je to Pirotska Kolubara ali niko nesme nista da preduzme,znamo kako je prosao nacelnik privrednog kriminala gdin.Bozovic kad je pokusao da izvrsi kontrolu u Tigru...

  • vlada

    23:18 // 23. 6. 2012.

    Policajci su debili...ogranicenje pored skole je 30 a oni kaznjavaju i ako ides 31....a one sto prolete sa dzipovima nesmeju ni da ZAUSTAVE,,,ovo pricam iz iskustva,,,onda nije uopste cudno kad se neko iznervira i pocne da ih psuje....inace prosecna brzina kojom se vozi kroz Pirtot je 20 kmh,,,,tako da ovaj tekst bio bi smesan da nije istinit

    • Gavrilo

      08:07 // 26. 6. 2012.

      Vlado pa taj sto je pretio i sto je uhapsen je jedan od "opasnih momaka" sa ulica Pirota...

  • Dragan-Niš

    17:58 // 25. 6. 2012.

    Vozim od 1997 i do sada imam samo dve kazne zbog saobraćajnog prekršaja i to obe u Pirot. Čast izuzecima ali su im saobraćajni policajci nekultivisani i pojma nemaju o sobraćaju...verujte jedan me kaznio što sam prošao na uslovno zeleno.

    • Sika

      08:04 // 26. 6. 2012.

      Dragane, jedina moja kazna je placena u Nis i to zato sto me je policajac-seljacina ubedjivao da sam proso na crvneno na bulevar a iza mene su prosla jos tri auta i bilo je zeleno kad sam ja prosao. Toliko o tvojim policajcima!!

  • Diler deviza

    04:57 // 24. 6. 2012.

    Ja neznam dali postoji grad u Srbiji gde ima vise policajaca po broju stanovnika,i gde ima vise saobracajnih patrola u gradu...a da ne pricamo za parking servis,pauka i ostalih koje jure nas vozace!Bitno je da su sve raskrsnice u gradu stesnili,pozatvarali ulice ili ih napravili u jednosmerne...a biciklisti su posebna prica,ima ih kao u Kini a nijedna biciklisticka staza u gradu a omiljena voznja im je preko Golemog mosta da voze jedan pored drugog i da si pricaju.A sto ti isti policajci ne odu malo do zelene pijaca i ne legitimisu za promenu dilere deviza kojih ima kao pecurke posle kise a koji su zasticeni kao beli medvedi ...

  • zmijata

    11:11 // 25. 6. 2012.

    Ce ga resimo bate!

  • vlasta

    18:35 // 23. 6. 2012.

    tkz.pirotska mafija se uzjogunila.

    • Razlozi siromastva?

      10:27 // 24. 6. 2012.

      Prava pirotska mafija je u vlasti i deluje iza zavese.Ovo je samo pustanje magle,a treba procitati najnoviji clanak u Tabloidu.rs,br 261 novinara Milana Malenovica pod naslovom "Tigar od papira"da se vidi kakvi nas vode i nije cudo sto uopste i postojimo.Klupko koje se odmotava kako se vidi u clanku treba da procesuira 50-ak pirocanaca.

    • Selekcija

      23:22 // 24. 6. 2012.

      Oni kaznjavaju samo siromasan narod sa drugima kako ih zovu mafijasi piju kafu ljube se igraju fudbal, au mesari pored kusevice besplatno uzimaju meso i to sluzbenima autom posle ih obican svet vredja ma treba da ih bije bre ima ih ko korova dok se pojedini voze gradskim trgom oni njih i ne vide zato te kazne obicne za nista.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: