Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:36, 2. 2. 2014.

| Hronika

Planirali bombaški napad na policiju

Autor:B.G.Izvor:Južne vesti
policija.jpg

Prilikom hapšenja oca i sina, osumnjičenih za pljačku i brutalno maltretiranje staraca kod Aleksinca, pronađeni su daljinski okidači za bombe za koje se pretpostavlja da su bili namenjeni napadu na policiju. skrivena prostorija Skrivena prostorija

Goran Petrović (53) i njegov sin Marko Ljubenović (21) su sinoć oko 23,00h pronađeni u podrumu šupe u dvorištu porodične kuće, gde su se skrivali, saopštila je policija.

- Nakon pretresa kuće, pomoćne i podrumske prostorije policija je pronašla veliki broj tehničke opreme i razne druge robe, kao što su alati, muzički uređaji, LCD televizori, kompjuteri  i drugo vrednosti od oko 10.000 eura - navode u policiji.

U saopštenju se izražava sumnja da je reč o ukradenoj robi iz prošle godine, a da je pronađen i video nadzor koji je "pokrivao" dvorište te kuće, kao i pištolj i raznu municiju.

- Kod njih je pronađen i specijalni diverzantski upaljač na pomeranje kao i dva daljinska uređaja (upravljači, samo predajnici bez prijemnika) u vezi čega niška policija ima saznanja da su osimnjičeni planirali da bace eksplozivnu napravu na policijsku stanicu u Aleksincu - navodi se u saopštenju policije.

Inače, reč je o dvojici iz grupe osumnjičenih za pljačku i fizičko maltretiranje bračnog para penzionera u selu aleksinačkom selu Krušje 8. januara.

Nekoliko dana kasnije oni su uhapšeni zajedno sa Slavkom M. (20), Slobodanom D. (24) i Nikolom Đ. (18), ali im tada nije određen pritvor jer, kako su Južne vesti tada pisale, zbog nestanka struje nisu mogli da budu saslušani.

Od tada su otac i sin bili u bekstvu, a prema nepotvrđenim informacijama preostala trojica su ranije uhapšeni ponovo.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Leteci Holandjanin

    07:54 // 4. 2. 2014.

    a otkud znaju da su hteli da udare na policiju...?

  • Перица Мали

    22:12 // 3. 2. 2014.

    Тужиоца и судију који су их пустили да се бране са слободе,као нестала струја па немогу да их саслушају,треба ...немам речи.Па оволики арсенал,ови су се спремали за 3.св.рат.Болесници,отац и син,ужас

  • nikola kalabic

    20:02 // 3. 2. 2014.

    to je policijska namestaljka,to su posteni ljudi.nadnicari.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: