Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:47, 4. 1. 2013.

| Hronika

Pljačkaši uzeli pazar i 3l pića

Autor:M.S.Izvor:Južne vesti
policija

U četvrtak oko 21h u Nišu sumnja se da su tri momka prvo pokušali pljačku jednog, pa drugog dragstora odakle su uzeli novac od pazara, povredili radnicu i na kraju uzeli 3l žestokog pića.

Niški razbojnici su ovih dana kao „pušteni s lanca“ i bez ikakvog obzira da će im bilo ko nauditi, ukoliko budu uhvaćeni. Potvrdu ove činjenice bi trebalo uvideti u slučaju koji se u četvrtak zbio u Nišu.

Pošto do sada nisu uhvaćeni, Južne vesti nemaju potvrdu da li su to zaista ta ista tri mladića koja su opljačkali jedan od dva dragstora u Nišu, ali sve indicije govore da se ista grupa nameračila da ima „veselo“ veče posle pljačke.

Drama oko ovog razbojništva počela je u 20:30 sati kada trojica mladića uz pretnju pištoljem, pokušavali da opljačkaju dragstor „Mala oaza“ na Matejevačkom putu.

Radnica u strahu od pištolja beži u magacin i mobilnim pokušava da dozove pomoć. Pljačkaši posežu za kasom kako bi uzeli pazar, a kasa je počela tako da pišti da su se pljačkaši uplašili i pobegli.

Policija se tada razjurila po kraju kako bi uhvatili pljačkaše, ali ne uspevaju. Drama se tu ne završava. Posle pola sata, oko 21 sat dobijaju prijavu da su takođe tri mladića u fantomkama izvršili pljačku dragstora „Pavlović“ u Ulici Branka Krsmanovića gde su uletevši u trgovinu udarili radnicu, uzeli novac iz kase, ali i za svakog po litar pića!

Posle toga su se izgubili u nepoznatom pravcu, a povređenoj radnici je pomogla Hitna medicinska pomoć. Očigledno da policija, ali i drugi nadležni organi moraju nešto da učine kako bi razbojnici posle sličnih pljački bili adekvatno kažnjeni.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Mateja

    19:31 // 5. 1. 2013.

    Hahaha pa kakv je ovo tekst. Pismeni sastav I razred srednje skole :)

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: