Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:38, 3. 3. 2015.

Podignuta optužnica protiv žandarma iz Niša

žandarmi Tužilac podigao optužnicu protiv žandarma i odlučio da vojni policajci nisu krivi; Foto: Arhiva JV

Nakon saslušanja, zamenik višeg javnog tužioca podneo je optužnicu protiv osmorice žandarma zbog napada na Andreja Vučića i njegovo obezbeđenje tokom "Parade ponosa".

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • ***

    11:54 // 3. 3. 2015.

    "Napad na vojno lice u vrsenju sluzbe."Objasni, Gasicicu,sta ce ti vojska u pratnji premijerovog brata.Sram vas bilo,imate li obraza?Da su prosli kordon-opet bi bili krivi.KADIJA TE TUZI-KADIJA TI...

  • ANA

    12:00 // 3. 3. 2015.

    Ko si bre ti,brate Vucicev,da prodjes kordon i to bas tu?Ako je zabranjeno-zabranjeno je svima,sto nisi isao drugim putem do dragih ti roditelja.Samo vi imate porodicni rucak,mi nemamo nikakav.

    • milica

      12:38 // 3. 3. 2015.

      Samo vi lupajte minuse na ovaj komentar.Ocito vam podeljena uzina.Bravo,ANA

  • buca

    12:08 // 3. 3. 2015.

    Pa oni su unapred odlucili da vojni policajci nisu krivi,a ne pitaju se sta ce oni u pratnji premijerovog brata,koji nema pravo na obezbedjenje, ukoliko ga sam ne plati.

  • Miki

    12:40 // 3. 3. 2015.

    Tacno je da su ovi iz Vuciceve pratnje krivi za incident,ali je i ponasanje zandara sve samo ne profesionalno.Oni se tako ponasaju prema obicnim gradjanima,samo sto su sad naisli na pogresnog brata

    • sugradjanin

      12:59 // 3. 3. 2015.

      @Miki Neprofesinalno-da,ali kada se uklone dokazi zbog kojih je doslo do svega ovoga je kriminal.Sumnjam da su ga iz cista mira tukli.Da zandarmi nisu cvecke svi znamo.Bili bi krivi da su prosli.

    • Gordana

      23:10 // 3. 3. 2015.

      Zandarmi su se ovog puta ponasali krajnje profesionalno,a to sto se u pogresno vreme i na pogresno mesto pojavila gospoda uz pratnju Kobri to je njihov problem.Zandarmi su izvrsavali svoj zadatak

  • Drug Tito

    13:37 // 3. 3. 2015.

    Trula država,korumpirano pravosuđe.Zacrtano da bate nisu krivi,i tačka.Dokazi sklonjeni,ma katastrofa.Sad se bata Vučić setio da posle par godina gasi firmu koju navodno nije on otvorio.I kao sad tuži

  • Drug Tito

    13:41 // 3. 3. 2015.

    A,da. Molim JV da pothitno zvanično traže i objave ko je drugi učesnik u incidentu u Leskovačkom zatvoru,da li je pobegao iz zatvora to veče, i gde se nalazi.Po gradu kolaju priče, a zvanično-ništa?!

  • MIki Randjelovic

    14:13 // 3. 3. 2015.

    Kao prvo odakle Andreju Vucicu vojno obezbedjenje, drugo gde je nalog da se tu prodje u vreme parade, trece niko ne spominje hekler koji su posedovali pripadnici obezbedjenja,...

  • Kale

    15:24 // 3. 3. 2015.

    Nisu svi zandarmi isti.Zandarmerija nije zasluzila da bude na stubu srama zbog pojedinaca.Ljudi protiv kojih je podneta prijava su samo radili svoj poso,za ponasanje i stanje treba kriviti vrh.

    • Miki

      22:38 // 3. 3. 2015.

      posao zandara nije da tuce coveka koji ne pruza fizicki otpor vec da lice privede nadleznim organima sve ostalo je zloupotreba ovlascenja. toliko.

  • pametnjakovic-junior

    15:35 // 3. 3. 2015.

    Nisam verovao da cu ikad ovo reci: Ponosan sam na Vas Žandarme iz Nisa! Tako to rade profesionalci!

  • CVETKO prvi

    16:46 // 3. 3. 2015.

    Obožavam ljude koji rade svoj posao,ali...nisu trebali da udare na "batu" od našeg "vodju"! Žandari,naši -obožavani /i ja sam zatečen samim sobom, zbog ovoga što napisa/,informišite se pre nego bijete

  • shaft

    19:27 // 3. 3. 2015.

    more,ni jedna ni druga strana nisu jagnjici!svi ste isti,samo zlo nanosite postenom narodu!

  • Petko

    08:23 // 4. 3. 2015.

    Nadam se samo da će kao dokaz da bude prikazan i famozni snimak prilaska čuvenog batice kordonu. Jedino tako će suđenje imati smisla.

  • dr Jakov Zlatar

    11:49 // 4. 3. 2015.

    Bio sam na jednoj svadbi, na kojoj je bio i jedan od žandarma.Kad su svatovi saznali ko je, bio je zvezda večeri, naručivali mu pesme,slikali se s njim.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: