Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:45, 8. 11. 2021.

Poginula žena u Leskovcu koju je automobil udario na pešačkom prelazu

policija Nesreća se dogodila jutros oko 8 sati; Ilustracija; Foto: A. Kostić

Oko 8 sati jutros na raskrsnici ulica Mlinske i Ilije Strele, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je ženska osoba izgubila život, potvrđeno je Južnim vestima iz leskovačke policije.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • DedaR

    12:35 // 8. 11. 2021.

    Mnogi gradovi u Evropi uveli su ograničenje brzine od 30 km/h, od tada nemaju nastradale i teže povređene pešake. Treba razmisliti o tome.

    • Sos

      13:45 // 8. 11. 2021.

      30km/h?,pa i ovako je saobracaj u gradu usporen i katastrofalan jos samo to fali!

    • Milena

      17:48 // 9. 11. 2021.

      Ma daj da guramo kola, što da ih vozimo? Pešaci kad vide pešački prelaz oni misle da su Super Mario kad pojede pečurku pa mu niko ništa ne može. Zakon kaže da su dužni da se pre stupanja na kolovoz uvere da mogu bezbedno da pređu, a konstantno po gradu viđam ljude koji bukvalno ne pogledaju nego u trku prelaze. Policija ne daj bože da ih malo edukuje (pa i kazni). Važi i za bicikliste.

  • Blah

    13:35 // 8. 11. 2021.

    Leskovac.. nikad ti ljudi nece nauciti pravila saobracaja niti kako voziti. Uzas

    • dalibor

      18:18 // 8. 11. 2021.

      svakako se u Leskovcu bolje vozi nego u Beogradu, pogledaj samo sta se desava kod vas i statistike koje su jako crne, kod nas se ovako nesto desi u 5 godina, kod vas Mitrovicev sin zgazi devojku i ni dana zatvora....

  • Naissus

    20:38 // 8. 11. 2021.

    Jel to isti oni leskovcani sto u kruzni ulaze preko dve trake? Oni sto izlecu iz ulicica kao iz njiva? Oni isti koji na semaforu iz trake za levo odu pravo? Pa ja ih u Nisu 12 sati gledam sta rade. Na pesacki stane pod skripom guma i to tek kad pesak izadje na pola zebre (???)

    Naucite da vozite, ljudi! Kad naucite i savladate pravila saobracaja, tada necete imati ovakvih ishoda

    • Dr

      21:53 // 8. 11. 2021.

      Mene bi bilo neizmerno sramota kada bi napisao ovako nesto, kakve veze ima ko je odakle, svuda ima savesnih i dobrih vozaca i obrnuto divljaka i losih vozaca...

    • Marko Janković

      10:43 // 9. 11. 2021.

      Ви у ниш сте за доктори за вожњу Али је срамота да у оваквим ситуацијама увек буде крив возач, а пешаци ко муве без главе пешачки прелаз и он је бог у школу су нас учили кад прелазиш улицу погледаш лево и десно

  • NeutralniGrađanin

    20:36 // 9. 11. 2021.

    @Naissus-Kakav nepismen komentar i sila u grudi Naisus gdina!Bravo za tebe pametnjakoviću!Kako samo uzak pogled na svet imaš!Vozač je vozač da li je iz Bg-a,Niša ili Le to ga ne određuje kakvu kulturu kao čovek nosi iz kuće i šta je naučio na vozačkom ispitu ili je kupio dozvolu.Bahatost ne bira odakle si,pa je izabrala baš tebe iz Niša!Bravo silo!Nauči se,prvo sam kulturi u saobraćaju i javnosti!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: