Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:41, 20. 12. 2017.

Poginulom u eksploziji na Trošarini, pre dve godine paljena kola

zapaljen auto Već mu palili kola; foto: N. M.

Naprava koja je raznela kola u niškom naselju Trošarina kada je poginuo jedan muškarac, kako kažu u Višem javnom tužilaštvu Niš, aktivirana je u samom vozilu, te postoji mogućnost da se Nišlija sam ubio. Inače, kako novinari Južnih vesti nezvanično saznaju, 39-godišnjaku koji je poginuo, 2015. godine bio je zapaljen auto.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Zivojin

    12:32 // 20. 12. 2017.

    Kada policija izađe peške po ulicama grada, onda će biti i manje kriminala. Nema policasca da vidiš kako ide pešice po svom sektoru. To je problem.

    • Mare

      14:00 // 20. 12. 2017.

      Zasto da setaju kad moze da dremaju po kola,vuco im kupio limuzine

    • Naissus

      14:21 // 20. 12. 2017.

      Jedino mesto gde šetkaju su autobuska i železnička stanica i aerodrom. Ovako su retki kao igla u plastu sena. I ja smatram da bi manje kriminala bilo da svaki policajac redovno obilazi svoj sektor

    • QGO

      16:30 // 20. 12. 2017.

      Kad sam bio student kod mog oca je pozvonio policajac na vrata, ja otvorim i pitam sta je problem. Policajac rece "Nema problema, samo da se upoznamo. Ja sam novi pozornik u vasem kraju." Pozvao sam ga na kafu, lepo smo se ispricali, covek ostavio svoj broj i rekao da ga zovemo 0-24h ako se nesto desi. E da: moj otac 30 godina nije zakljucao garazu i nikada nista nije ukradeno. Zvuci kao bajka...

    • ja

      21:01 // 20. 12. 2017.

      kad je sup prepun tatinih sinova, rezultati su vidljivi. resi se svaki 10.slucaj

  • Baja Vrcenovica

    13:49 // 20. 12. 2017.

    Pa nego gde je bomba eksplodirala ako ne u vozilu. Kakvo samoubistvo, vec sudeci po takvoj izjavi znaju oni dobro da je eksploziv podmetnut.

  • Numancia

    20:49 // 20. 12. 2017.

    Nisam cuo,da nekom prosecnom domacinu,koji posteno radi svoj posao i jedva krpi kraj sa krajem,skoluje decu,placa racune,zaduzuje se za slavu,letovanje mu je misaona imenica...pale kola ili podmecu bombe!?
    O takvima niko vise ne pise i ne brine,nije interesantan.

  • Nn

    21:54 // 20. 12. 2017.

    Običan svet nema razloga za brigu, ovo se ne dešava tek tako bilo kome. Ko je bar malo poznavao dotičnog, nije u čudu.

    • običan svet

      18:43 // 21. 12. 2017.

      Osim što je naprava eksplodirala u osam sati naveče, na 50 m od škole, u gusto naseljenom kvartu grada i što je parking gde se to desilo bio pun automobila, što je detonacija polupala stakla na prozorima zgrada. Pukom slučajnošću, moglo bi se reći krajnje začuđujućom, niko više nije stradao ,niti je povređen. Zaista ''običan svet'' nema razloga za brigu.

  • jeca

    00:20 // 21. 12. 2017.

    QGO to je bio pravi odnos izmedju gradjana i policije, odnos gde je pozornik bio zaduzen za sigurnost u vasem kraju. Danas policija sedi po stanicama ili patrolira dzipovima i mrko gleda redom. Mi obicni gradjani ih se plasimo a mafija im se smeje. Policija je odavno izgubila svoju pravu i jedinu funkciju, da stiti ljude. Oni sada sluze da napisu kaznu i sebi zarade platu i tako ispune normu, niko

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: