Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:02, 23. 6. 2023.

Poginuo muškarac u Nišu, udario ga taksista na pešačkom prelazu

policija Uhapšen taksista F. S; ilustracija; foto: V. K.

64-godišnji muškarac preminuo je nakon što ga je udario taksista na pešačkom prelazu na Bulevaru Zorana Đinđića u Nišu, u blizini novog Kliničkog centra, potvrđuju iz policije. Taksista je uhapšen i protiv njega će biti podneta krivična prijava. Takođe sinoć, na Bulevaru Nikola Tesla, drugi taksista udario je automobilom u banderu, ali nema povređenih.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Bahati klinci

    13:33 // 23. 6. 2023.

    Taksi udruženja angažuju klince koji će da im rade za sitnu lovu, a oni se hvale drugarima što voze skupa kola i bahate se po gradu. Neminovno je da se ovakve stvari dešavaju kada tu niko nema savest, ni ovi što ih angažuju, ni ovi što udaraju jadne ljude po gradu.

    • Ika

      16:20 // 23. 6. 2023.

      Tako je ili su klinci od 19-20god. ili starci od 65-70god. za volanom taxi vozila....ne zna čovek šta je gore mlad neiživljen ili star bez refleksa...

  • Гага

    13:42 // 23. 6. 2023.

    Много је неваспитани,осионих и бахатих младих људи међу такси -возачима...није свако за тај посао...

  • DedaR

    13:42 // 23. 6. 2023.

    Svakog dana sam u saobraćaju, i kao pešak i vozač, većina taksista je za primer vozačima, ali manji deo njih su toliko bahati, uvek žure, svuda staju

  • BoškoK

    13:46 // 23. 6. 2023.

    Pojedini taksisti u Nišu nisu obdareni za vozače,već kao nezaposleno lice nema gde.pa ajde budi taksista.Svako mora da se složi da za slikanje,pevanje,sviranje instrum,biti sportista,treba talenat tako i za vožnju.Ne mora svako da ima vozačku dozvolu,a još gore da vozi,a najgore da taksira.Treba da se uvede provera da li treba svako da sedne za volan.Pojedini taksisti nisu za
    volan definitivno

  • Milos

    16:38 // 23. 6. 2023.

    Kazniti vozača strogo po zakonu! Uvesti "ogranicenje zona 30km/h" ispred svih skola, bolnica, javnih ustanova itd, i postaviti kamere na svim raskrsnicama koje mere brzinu i beleze prekrsaje i odmah salju kaznu na adresu vozaca. Necivilizovanoj vožnji u Nišu se samo strogim kažnjavanjima može stati na put!

    • SSS

      18:06 // 23. 6. 2023.

      Miloše, pa to sve već postoji????

  • Žarko Nikolić

    16:51 // 23. 6. 2023.

    Taksisti uglavnom voze bahato. Ali ne zbog toga što su bahati nego zbog toga što ne taj način zaradjuju za porodicu i gledaju da postignu što veću zaradu.
    Sa druge strane, pošaci vrlo često ne poštuju pravilo saobraćaja, da kod pešačkog prelaza zastanu, pokažu nameru da žele da predju. Mnogi od njih izlete tako da vozač nije ni znao da žele da predju.
    V

  • SSS

    18:12 // 23. 6. 2023.

    Najbezbedniji vozač: taksista koji vozi mušteriju, taj poštuje sva moguća i nemoguća pravila, samo da vožnja traje što duže.
    Najnebezbedniji vozač: taksista koji ide po mušteriju, taj nepreza ni od čega, samo da stigne što pre....

  • Naissus

    18:15 // 23. 6. 2023.

    Saučešće porodici

  • Nidza

    18:56 // 23. 6. 2023.

    I klinci koji nisu taksisti i voze kola roditelja nista nisu bolji. Pre par dana na pesackom jedan projurio punim gasom ispred mene na pola pesackog. Raspad je sistema u svim sferama, pobice nas deca... Ne verujem da u skolama i od danasnjih roditelja dobijaju adekvatno obrazovanje i vaspitanje.

    • Ja, Sofronije

      21:43 // 23. 6. 2023.

      Iz kuće sve polazi, govorim kao prosvetar, jer kad vi krenete da primenjujete vaspitne mere i sprovodite svoj deo posla u školi, dodje tata i "rešeno"

  • dr Jakov Zlatar

    21:31 // 23. 6. 2023.

    Taksista je sada dijagnoza a ne zanimanje.

  • Maloumni

    22:09 // 23. 6. 2023.

    Jedini gori od taksista su oni sa kombijima dostavljaci svakojakih privatnih firmi, kad vidim te kombije bezim ko djavo od krsta...

    • Gile

      00:45 // 24. 6. 2023.

      I dostavljači pice idu kao muve bez glave

  • Čarli

    22:12 // 23. 6. 2023.

    Vozač taxi vozila ima 21 godinu. Da bi neko polagao za taxi dozvolu, mora da ima vozačku najmanje 5 g. Posao za saobraćajnu inspekciju i inspekciju rada.
    Radi se po 12h, 6 dana u nedelji, sa pauzom u toku smene od 60', vikendom i manje. Totalno nehumani uslovi rada. Treba ograničiti vreme upravljanja taxi vozilom kao za teretna m/v i autobuse.

    • Aca

      23:33 // 23. 6. 2023.

      Mislim da ne postoji odredba o posedovanju vozacke od 5 god. vec da ima prebivaliste u Srbiji 5 god., zavsenu Saobracajnu skolu i C kategoriju. Zakon je napravljen tako da sad Saobracajne skole skoluju taksiste. To sto mnogi taksisti ne postuju saobracajna pravila moze da znaci da ili skole lose rade ili taksisti uopste i nisu isli u skolu

  • taksista

    16:25 // 27. 6. 2023.

    ja bih da krene peticija i da se ukine taxi da ne postoji jer eto gaze ljude na svakom koraku. šta mislite? to se samo njima dogadja

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: