Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:20, 4. 12. 2022.

Pojačane policijske kontrole saobraćaja, akcija usmerena ka vozačima pod dejstvom alkohola i droge

policija foto tamara todorovic Vozača pod dejstvom droge više nego prošle godine; foto: JV/T. T.

Na ulicama širom zemlje od 5. do 11. decembra biće angažovani svi raspoloživi uređaji za kontrolu vozača pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, saopštili su iz policije koja obeležava međunarodnu akciju pojačane kontrole saobraćaja.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Petar SNS

    12:02 // 4. 12. 2022.

    Šta je cilj najave akcije ? U EU to ne postoji . Svaka akcija treba da bude tajna . Da vam pojasnim pored svih skalamerija društvenih mreža vi najavljujete . pijan i drogiran sada neće moći biti uhvaćen jer će se pritajiti . Znate od usta do usta unosi veću bojazan nego kada najavite i posle EJ BRATE IMAM APLIKACIJU LEVAK POLICIJE I JOŠ NAJAVLJENO NEMOJ SE RADIMO OVU NEDELJU . Ajde smešno .

    • Soklen

      17:23 // 4. 12. 2022.

      To ovi tvoji mozgovi najavljuju. Policije nigde na vidiku, klinci od Disa do Stop Sopa, svako vece se utrkuju, divljaju, glume ludilo. Onda na parking Amana i Disa uz neko pivce i travicu odmore pa ajmo ponovo. Policiju vidis samo kada dolazi tvoj tatko iz sns, e onda ih ima 10000 na ulici, da ga zastite od naroda koji ga toliko obozava. Izgleda da postoje zbog politicara ne zbog naroda.

  • Steva n

    12:29 // 4. 12. 2022.

    A zaprege? A to što je ceo grad pokriven konjskom balegom? To ništa A?

  • Pera

    12:39 // 4. 12. 2022.

    A od 12.12. opet po starom, jer istekla naredba za akciju. Nema policije nigde, konjske zaprege po gradu, motori divljaju po bulevarima čim je lepo vreme.... I šta da radimo tada?

    • Soklen

      17:27 // 4. 12. 2022.

      Dobices odgovor od nacelnika saobracajne policije, da ce oni da nastave da kontrolisu saobracaj kao i do sada. U prevodu, neces da ih vidis nigde, kao sto ih ni sada ne vidis. Oni sluze samo da stite politicare kada dolaze u Nis i nista osim toga ne rade.

  • nisliski mohikanac

    13:10 // 4. 12. 2022.

    Sve to ok,ali pomeriti kontrole i na lokalne puteve prema manjim mestima i selima,tamo je divlji zapad.Kontrole alkohola i u 17h pijani su i tada.

  • Vesna

    15:13 // 4. 12. 2022.

    Ne razumem potrebu da se takva akcija napominje kao nešto posebno. Valjda je policiji to nešto što se podrazumeva, da im je to svakodni radni zadatak a ne kao neki "poseban" zadatak.

    • Robin Hud

      10:54 // 5. 12. 2022.

      To je EPP za policiju da bi nas uverili kako nesto rade

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: