Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:21, 6. 1. 2012.

Pokušali da ukradu bandere

nis, ka visecem mostu

Huligani ili prodavci starog metala pokušali su da odšrafe i ukradu tri bandere sa visećeg pešačkog mosta mosta kod Gradske toplane u Nišu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • fdsdfdsfdsf

    13:01 // 6. 1. 2012.

    Da se razumemo oko jedne stvari: komunalna policija moze da radi i u 4 smene, ali sta vredi kada im se poslednja, u ovom slucaju druga, zavrsava u 10 uvece? Letos smo imali previse posleponocnih problema koje je komunalna trebala da resava, ali nam je na prijave ljubazno saopstavano da je njima radno vreme ograniceno i da se moramo obratiti reguarnoj policiji. A ova je pak prezauzeta svojim obavezama cesto nas vracala na komunalnu i opstinu.
    Ima tamo verovatno i korektnih ljudi, ali generalno ova komunalna u Nisu je stvarno sprdacina...

    • Mustafa

      18:43 // 6. 1. 2012.

      Rade samo u dve smene verovatno zbog toga sto ih ima malo. To da ima korektnih ljudi sigurno da ima uveren sam u to a posto vidim da i vi gajite odredjene predrasude prema radu komunalne policije siguran sam da bi trebalo da provedete jedan radni dan sa njima pa da posle sudite o tome.Uveren sam ako ih ljubazno priupitate da ce vam izaci u susret.

  • nislija

    20:36 // 6. 1. 2012.

    Ta komunalna policija bi mogla malo da se pozabavi i zloupotrebama gradskog budzeta, problemom nezaposljenosti, "belom kugom" i da uzmu ucesce u sprovodjenju hirurskih intervencija u Klinickom centru. Pa valjda smo ih zato obrazovali zar ne?

  • che

    21:36 // 6. 1. 2012.

    Hocemo li uskoro da cujemo i njihovu verziju one cuvene price? Posto ste ove informacije dobili iz komunalne policije verovatno ste se informisali i za drugu verziju youtube price. Sa nestrpljenjem cekamo da je cujemo!!

    • asdfasdf

      20:48 // 18. 1. 2012.

      daj link!

  • fdsdfdsfdsf

    23:05 // 6. 1. 2012.

    Mustafa,
    ljubazno samo ih zamolili za pomoc, a oni nam ljubazno rekli da rade do 10 uvece. Posle na intervenciju ne znam koga dosli i napravili jednu fotografiju naseg problema i tu je bio kraj price.
    Znatem ja moj bes ovde ne fokusiram na komunalnu policiju vec na celokupan sistem koji ipak nekim kanalima MI gradjani finansiramo, a cije institucije koje postoje da bi nas pomagale, ponizavaju nacinom rada.
    Tu mislim i na komunalce, i na policiju ispred koje su vazdan guzve za dokumenta (a oni ponosno demantuju to u jutarnjem TV programu) i na Opstine pa i na kraju krajeva samo drzavu.

  • che

    20:22 // 7. 1. 2012.

    @fdsdfdsfdsf
    Da li mozete da nam saopstite kakav ste to problem imali i da li ste obavesteni sta je preduzeto? Mnogo mi je sturo to sto vi ovde iznosite..

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: