Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:02, 26. 8. 2015.

Policajac koji je udario Blagojevića nije kriv

blagojevic Blagojević kaže da će se obratiti i Zaštitniku građana ako treba; foto: MCB

Iako je policajac urednika “Južnih vesti” Predraga Blagojevića dva puta udario po glavi samo zato što nije imao ličnu kartu, Sektor unutrašnje kontrole MUP-a zaključio je da policajac nije “prekoračio službena ovlašćenja”.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • vmp

    17:47 // 26. 8. 2015.

    ljudi...njihova je drzava...cujem da u siriji nije lose, policija se bori sa teroristima, juri kriminalce i radi ono sto policija treba da radi. spasite decu, ovo i njima moze da se desi. a ti pedja kao javna licnost imas obavezu da ih tuzis EU sudu posto nasi ne postoje. mozda ti pandur oprosti sto te je tukao.

  • AntiPA

    17:47 // 26. 8. 2015.

    Vreme je da izadjemo na ulice. SVI!

    • MILENA

      20:04 // 27. 8. 2015.

      I to što pre na ulice. Posle ovoga nema smisla čekati, jer živeti na ovakav način gubi se svaka smisao. Zamislite molim vas, čovek nije imao LK pri sebi i zato batine. Auh, šta još da očekujemo od ove nazovi vlasti. Pitam se kako smo humani prema tudjim ljidima a naše maltretiramo? Ko smo mi uopšte, odakle smo došli, šta se ovo dešava? Pomogni nam Bože da pronadjemo sebe.

  • Veljko

    17:49 // 26. 8. 2015.

    Policija jeste državna sila, ali to je sila koja treba da se upotrebi protiv kriminala, a ne protiv sopstvenih građana. Nažalost, pokazalo se da su policajcima kriminalci uzori i finansijeri, a ne protivnici. Zato ih treba vratiti u školske klupe da im se objasni i nacrta ko je dobar, a ko loš.

  • Milos

    18:32 // 26. 8. 2015.

    Niko ne sme da vas bije osim vase i nase milicije!

  • Milan

    19:09 // 26. 8. 2015.

    Postujem svako gradjansko pravo ali se odmah hvatate za NVO sto ako niste krivi..Toliko.

    • AntiPA

      09:35 // 27. 8. 2015.

      Sta li si ti hteo da kazes? Pa jedino Odbor za ljudska prava daje besplatnu pravnu podrsku za slucajeve torture policije. Ne daj Boze da ti zatreba, pametnjakovicu.

  • Branislav Petrovic

    19:34 // 26. 8. 2015.

    Blagojevic se verovatno nasao u pogresno vreme na pogresnom mestu?

  • Posmatrac

    20:26 // 26. 8. 2015.

    Proputovah ceo svet i ni u jednoj normalnoj, uredjenoj zemlji nisam video da je standardna procedura da te policija fizicki napada i da ti preti kada ti traze licna dokumenta.... Jadna Srbijo. Bolje ti i ne treba.

  • иван

    21:26 // 26. 8. 2015.

    Полицајац ће ти опостити што те је тукао.

  • lepa

    22:46 // 26. 8. 2015.

    Ljudi ne shvataju da policija u stvari služi građanima, i policajci ne shvataju da treba da služe građanima a ne da se ponašaju kao da smo mi njihovo vlasništvo. Gledam one policajce koji se deru u hodniku gde se čeka za lične karte, kao da im je to dedovina, a oni žive od nas i od naših para, mi plaćamo njihove usluge.

  • shaft

    23:59 // 26. 8. 2015.

    I ovi jadni azilanti imaju neku nadu,da ce ih neka zemlja EU primiti i da ce ziveti dostojanstveno.Uz rascopanu glavu,dobices i prekrsajnu prijavu,uzmi advokata,pa podnesi krivicnu prijavu!

  • lale

    00:02 // 27. 8. 2015.

    Pedja tražite sluzbene beleške sa svedocima njihovim i vašim,objavite na portalu da vidimo koji su to likovi koji podržavaju kolegu pandura, objavite i njegovo ime.

  • mm

    06:51 // 27. 8. 2015.

    Objavite sve sto Vam kazemo,istina je i nasa .Ne pravite selekciju.Siguran sam da ste u pravu i to dokazujte ,ne plasite se . Ali,postujte i nase komentare,mi nemamo kome da kazemo

  • ahm

    07:26 // 27. 8. 2015.

    Ajmo,Blagojevicu,posto ne pustas komentar sa mojim misljenjem o ovima sa vlasti,potegni kod Grkulovica ovo pitanje>Ako je policajac ,mimo zakona udarao bez razloga gradjanina,i to je za njih ok,mogu li ja kao gradjanin da razvucem policajcu samarcinu,u samoodbrani i da im to takodje bude ok?

    • vmp

      09:16 // 27. 8. 2015.

      mozes...i onda na sud...ali na zalost kod nas sud ne postoji. to je onaj sud gde postupak za pedofiliju zastareva. za ginisa. tu je kljuc problema. ima svuda prekoracenje sile, ali sud nalozi otpustanje, odstetu pa se takve stvari vise ne desavaju.

  • Slavce

    07:40 // 27. 8. 2015.

    Sta je trebalo coveku da se desi pa da Sektor unutrasnje kontrole MUP-a zakljuci da je policajac prekoracio sluzbena ovlascenja !Teraj Pedjo do kraja,ima svetlosti na kraju tunela !

    • Ima svetlosti, ima...

      09:13 // 27. 8. 2015.

      Ali, bojim se da to nailazi lokomotiva...

  • Saša

    08:36 // 27. 8. 2015.

    Pa "prekoračenje službenog ovlašćenja" znači da je završeno sa smrtnim ishodom. Ovako, dva udarca u glavu, ma to uvek može da se podvede pod samopovređivanje. E, majko Srbijo......

  • Ricardo

    12:16 // 27. 8. 2015.

    Ma to se Pedja podšišao pa je dobio ćušku da mu poraste kosa.

  • zivojin stankovi

    13:04 // 27. 8. 2015.

    Gospodine Blagojevicu sve sto ste rekli meni zvuci iskreno i da ste u pravu...i imate moju podrsku da sve to isterate do kraja...ali bih postavio jedno pitanje,sta da rade oni koji se ne bave takvim poslovima gde udruzenja stanu u vasu odbranu...pricam o obicnim gradjanima...verujem da bar desetak gradjana dnevno budu zaustavljeni a kod sebe nemaju licna dokumenta...koliko pretrpljenih samara...

    • Pera

      14:49 // 27. 8. 2015.

      Koliko je meni poznato Odbor za ljudska prava pruža besplatnu pravnu pomoć svim građanima bez obzira da li su ličnosti iz javnog života ili ne između ostalog u slučajevima zlostavljanja od strane policije...

  • niski

    09:34 // 28. 8. 2015.

    Nosi licnu kartu drugi put...sta se ti razlikujes od obicnih gradjana

  • vaspitac

    19:46 // 28. 8. 2015.

    Ne odustaj Peda,ovo je dno.Sta da ocekuju gradani ako sa vama postupaju nezakonito i necivilizovano.Jadno je sta su politicari napravili od univerzitetskog grada,stidim se sto sam ceo zivot sa njima provela u Nisu.Ocekujemo od JV i Pede da ovu pricu isteraju do kraja.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: