Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:51, 14. 1. 2013.

Policajac spasao dečaka pred naletom voza

pruga foto: www.rts.rs

Trinaestogodišnjeg dečaka, koga je danas oko podneva u Leskovcu umalo udario voz, u poslednjem momentu spasio je policajac Mikica Đikić.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • . . .

    16:44 // 15. 1. 2013.

    Sve mi se cini da mali i nije nameravao da se ubije vec mozda mu je nesto bilo u glavi, mozda da je zeleo da vidi voz ili tako nesto ... pojma nemam

  • Irena

    21:40 // 14. 1. 2013.

    Bravo za policajca! A malom puno lepsih trenutaka u zivotu. Sta god ga nateralo da pokusa da sebi oduzme zivot, neka izbaci iz glave i neka shvati da ima mnogo lepih stvari zbog kojih vredi ziveti! Svi smo mi kao klinci imali krize u zivotu, ali TO JE PROLAZNO. Vec sutradan je sve manje strasno i postane cak bezazleno...

  • Bata

    09:47 // 15. 1. 2013.

    Da se desila "seoba" is stranke u stranku ili postavljenje za direktora ili načelnika opštinske uprave ovde bi se pojavilo na desetine komentara "branilaca revolucije-partije" a ovako mlad čovek-policajac spasio život dečaku skočio ispred voza(garantujem da je bilo dosta publike koja je sve to posmatrala i čekala najgore)ma koga to briga, to je njemu poso-ništa ne rade.Bravo policajče spasio si nedužno dete koje i ne zna da razmišlja(neko ga je naljutio ili nasekirao i ono direktno pod voz),zaslužuješ sve pohvale ovog sveta TI SI HEROJ, zaslužuješ značku koju nosiš i neka se tvoja porodica ponosi tobom.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: